Повече информация за събитието "ФСБ Симфони" на 20 април в София

24 яну 2012, 15:56 ч. 338 / 1 0
пред./следв.
След като ви съобщихме, че ФСБ ще изнесат концерт със симфоничен оркестър и в София, след като направиха това в Пловдив, билетите за който са вече в продажба, получихме и повече информация за събитието, която ви предаваме дословно:

   Отминаха Коледните и Новогодишните празници със забележимото присъствие на легендарната група ФСБ в медийното пространство. На следващия светъл празник, Великден се очаква нова проява на ФСБ в концертния афиш на столицата. За 20 април 2012 г. е определена срещата на почитателите на групата с програмата "ФСБ Симфони" на голям Великденски концерт.

   Постигнала невероятен успех в Пловдив, на сцената на Античния театър по повод откриването на Есенен салон на изкуствата, "ФСБ Симфони" с Пловдивската филхармония, народния хор на ансамбъл "Тракия" и отново под диригенството на Маестро Григор Паликаров ще бъде представена в зала 1 на НДК на 20 април 2012 г.

   Музикантите от групата нарекоха своя концертен спектакъл със симфоничен оркестър "осъществена мечта". Нека я осъществят и пред своите фенове в София. Зимният концерт през декември 2010 в същата зала събра 4000 души с рокпрограмата от новия албум "ФСБ." и незабравимите хитове на ФСБ.
ФСБ

още за:

Фсб


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".