Повече за евентуалното посещение на Tony Martin в България

4 дек 2007, 09:56 ч. 159 / 3 7
пред./следв.
След като в края на миналия месец ви съобщихме за евентуално гостуване на бившия вокалист на BLACK SABBATH Tony Martin у нас (прочети), сега сякаш това е на път наистина да се случи. По информация на музикалния портал на Dir.bg на 13 декемви в зала "Универсиада" ще се състои концерт на BG ROCK и приятели, като специален гост ще е именно Tony Martin, който ще изпълни сет от парчета на BLACK SABBATH. Събитието ще мине под надслов "Анти-СПИН 2007". Според M.Dir.bg билетите на цена 20 и 25 лв. се продават в НДК и на касите на залата.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


talanta68 5.12.2007 10:40:55 отговори + 0 0
и аз ще пътувам,пък каквото стане... За препатилите от БГ-рок имам съвет! Влезте отрано за да заемете хубаво място и си сложете слушалките на предварително заредения ай-под,защото може и три часа да се чака докато организаторът и неговия тамбурашки оркестър си избиват комплексите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jlad 5.12.2007 09:46:48 отговори + 0 0
"BG Rock i v chastnost Ivan Lazarov" - Иван Лазаров е всеизвестен измамник уважаеми. Който се занимава сериозно с музика в тая страна се е опарил от него !
Пък и не виждам какво е направила групата БГ Рок за сцената в страната !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 5.12.2007 08:53:07 отговори + 0 0
Приятели, позволете ми да не се съглася с вашето мнение за BG Rock;групата съществува от 17 години и е направила много за рок сцената в БГ;факт е обаче че развитието им спря към края на 90-те;факт е и че барабаниста им Иван Лазаров ми е баща,но аз по принцип съм реалист;та той е човек който уважава колегите си и който се бори бг сцената да не умре тотално,но позволете му и той да е човек и да греши;аз имам удоволствието да кореспондирам с Тони Мартин и ви уверявам че концерта ще е разня;Иван Лазаров е човек който сам организира концерти ,без ничия помощ и без екипите на СМЕ или Цонко ,та е много трудно;а относно злополучния анти-спин концерт- реалността тогава беше друга,Звезди лично дойде и накара Ренегат десет минути преди концерта да си тръгнат,а за Атлантик няма оправдание че още съществуват;Пак казвам- всеки има право на мнение,Но Bg rock оцеляха противно нацялата кампания срещу тях;спомнете си и концерта на Glenn Hughes преди две години в НДК- организираха го BG Rock и в частност Иван Лазаров;като финал само искам да кажа че Лазаров получи признание от Tony Martin,Vixen ,Glenn Hughes и Running Wild че работи сам и се нагърбва с цялата организация на такъв род събития Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 4.12.2007 21:12:51 отговори + 0 0
в първият момент се ентусиазирах, щото ще съм в Сф тогава, ама като чета коментарите и се замислям, макар че аз ще съм там за Тони, а не заради която и да е БГ група ...
обаче съм напълно съгласен че в клуб ще е по-добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 4.12.2007 16:07:54 отговори + 0 0
Може да ми се обидят, ама заедно с група "Атлантик" са най-убитите групи, които съм слушал някога на живо...

Беше преди 2-3 години, пак на анти-СПИН концерт... Имаше само 50-60 човека публика - Сигнал, Ахат и Ренегат се отказаха да свирят пред толкова малко хора и тия 2 групи толкова лошо се изложиха, че просто ми става смешно до ден днешен, като се сетя за това жалко подобие на концерт...

Е, имаше плюс от цялата работа - раздаваха презервативи от по 30 ст.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Агентът-Провокатор 4.12.2007 11:25:46 отговори + 0 0
BG Рок обикновено гледат приятелите да съберат публика и те да посвирят покрай тях. А дали наистина са приятели, това е друга тема...
Защо не направят нещо самостоятелно, дори в някой клуб или читалище, какъв е проблемът?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jlad 4.12.2007 10:27:16 отговори + 0 0
БГ РОК където пипне трева не никне !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".