Появиха се фалшиви билети за "Summer Chaos Festival"

10 юни 2015, 08:51 ч. 1538 / 6 8
пред./следв.

   "Тикетпро" разпространиха следното съобщение:

Уважаеми клиенти,
Билетите за Summer Chaos Fest, който ще се проведе на 16 юни, в Бургас, са на изчерпване.
Започнаха да се появяват обяви в сайтовете за продажби, особено много в olx.bg, в които се предлагат билети за фестивала, голяма част от които са фалшиви.
Молим, всеки който иска да си продаде, по някаква причина билета, да го върне в офиса на Тикетпро;
Молим всеки, който иска да си купи билет от подобен сайт, да го провери предварително в офис на Тикетпро.
Купувайте билети само от оторизираните каси: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html
Посетители с фалшиви билети, няма да бъдат допускани на стадиона.
Тикетпро не носи отговорност за валидността на билетите, закупени от сайтове и места, различни от официалните представители на компанията.

 

   Остават броени дни до първото издание на "Summer Chaos Festival", който ще се проведе на 16 юни на стадион "Лазур" в Бургас. Големите хедлайнъри на събитието са GODSMACK, а освен тях ще гледаме още PAPA ROACHAMORPHISBIOHAZARD и THE POMORIANS.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Николай Съев 10.06.2015 12:47:06 отговори + 6 2
Поредната евтина реклама и лъжа! За всеки концерт има билети в olx и в събитията защото няма как да ги върне човек. Аз два пъти се опитах да върна нашите в Тикетпро и двата пъти ми отказаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги Велчев 10.06.2015 10:15:43 отговори + 1 2
Мен ме интересува по какво се познава кой билет е фалшив и кой не ? Аз лично съм го взел от бензиностанция ОМВ, и ще нося и касова бележка за всеки случайм, понеже тая история ми намирисва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нумизмат 10.06.2015 10:42:23 + 2 3
А по какво познаваш една банкнота дали е фалшива или не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 10.06.2015 13:21:30 + 8 2
Как познаваш дали тази реалност е фалшива или не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 10.06.2015 22:51:35 + 1 1
всичко е илюзорно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Ло 10.06.2015 09:34:03 отговори + 8 4
Сами са си ги пуснали да си правят реклама, много ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вазов 10.06.2015 12:25:18 + 2 4
Като се замисли човек. има резом в това. от такъв кат Ганьо всичко може да се очаква! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".