Правят автомобили "LED ZEPPELIN Jeep Patriot"

16 дек 2007, 10:57 ч. 106 / 2 6
пред./следв.
Най-големите фенове на LED ZEPPELIN ще получат възможност да се обзаведат с разкошен сувенир, който да има напомня за грандиозното събитие от 10 декември – реюниън концерта на легендарната група. Водещият производител на автомобили във Великобритания "RGVA" пуска на пазара тематична версия на автомобилите "Jeep Patriot", посветена на LED ZEPPELIN. "Led Zeppelin Jeep Patriot" е пуснат в ограничен тираж от цифром и словом седем броя. Новата версия е направена на основата на базовия модел "Jeep Patriot" и ще се различава единствено по уникалното си "цепелинско" покритие, разположено по страничните части на джипа. Всичките седем автомобила са оборудвани с 2-литрови двигатели CRD с шестстепена скоростна кутия, пълна автоматизация, круиз-контрол и аудиостистема. Така, че феновете на LED ZEPPELIN имат големия шанс да се обзаведат с частица от историята. Самият джип струва 34 хиляди британски лири, почти два пъти повече от базовия модел.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bleedy 16.12.2007 17:33:00 отговори + 0 0
И за по-малка сума пак може да се сдобиете с въпросните лепенки, струващи почти колкото още 1 джип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 16.12.2007 15:36:20 отговори + 0 0
Парите от печалбите ще отидат при групата...или поне една голяма част от тях - явно много са я закъсали.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.12.2007 14:07:46 отговори + 0 0
муха-ха-ха-ха-ха-ха
(за това долу)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 16.12.2007 14:06:01 отговори + 0 0
Кажете поне, че парите от продажбите ще отидат за благотворителност . . . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 16.12.2007 12:58:04 отговори + 0 0
Е това е върхът на тъпотията.Не мога да повярвам, че са се съгласили на такова нещо!И защо трябваше да го прочета докато слушам групата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 16.12.2007 11:09:21 отговори + 0 0
Аман от комерс!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".