Преди 50 години - BEATLES са имали Топ 5 сингъла в "Hot 100" на "Billboard"

5 апр 2014, 17:01 ч. 331 / 7 2
пред./следв.

   "Hot 100" на "Billboard" е седмичната класация за сингли в САЩ. На този ден преди 50 години първите пет (!!!) позиции в нея са заети от пет песни на легендарните THE BEATLES. От архивната снимка по-долу виждаме и позициите на парчетата за предходни седмици. На първо място е "Can't Buy Me Love", която е за втора седмица в чарта и се изкачва от 27-о място на върха. Втора е "Twist and Shout" - за четвърта седмица в класацията и стояща на трето място предишната седмица. Трета е "She Loves You" - за 11-а седмица в класацията, която е била първа преди една седмица. Четвърта е "I Want to Hold Your Hand" - за 12-а седмица в "Hot 100", пребивавала на второ място. Пета е "Please Please Me" - за 10-а седмица в чарта и отстъпваща от четвъртото място. 

   Постижението на Ливърпулската четворка е първо и единствено подобно в историята. Дали ще бъде така и след 50 години - някои от вас ще разберат :-)

 

още за:

The BeatlesBillboard


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


не критик 6.04.2014 02:34:32 отговори + 0 0
бате не ме кефят тея бръмбари нещо.Менъуор са истината - кралете.Мани ги тея нещастници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Критик 5.04.2014 18:23:04 отговори + 0 0
Така е било едно време.
А сега е ъпсурд рок група да се доближи до върха на Hot 100. Рокът е мъртъв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".