Преиздават с бонуси "Set The World On Fire" на ANNIHILATOR

5 яну 2009, 15:18 ч. 294 / 7 4
пред./следв.
На 19 януари "Metal Mind Productions" ще преиздадат третия албум на ANNIHILATOR, датиращ от 1993 г., "Set The World On Fire". Това е преломна творба за групата, с която Jeff Waters и компания олекотиха стила си подобно на METALLICA с техния "Черен албум" от 1991-а. Новият тираж ще включва два бонус трака и допълнително CD с видеоклипа към песента "Set The World On Fire", плюс подобен разказ от лидера на бандата за процеса по създаване на творбата и различни други аудио и видео материали. Дискът е ремастриран и в ограничено до 2000 копия количество. Ето и пълното съдържание:
CD1:
01. Set The World On Fire
02. No Zone
03. Bats In The Belfry
04. Snake In The Grass
05. Phoenix Rising
06. Knight Jumps Queen
07. Sound Good To Me
08. The Edge
09. Don't Bother Me
10. Brain Dance

Bonus tracks:
11. Hell Bent For Leather
12. Phoenix Rising (acoustic)

CD2:
01. Set The World On Fire (promotional video)
02. Jeff Waters Speaks
03. Bonus Video Footage

още за:

Annihilator


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermore 6.01.2009 15:10:22 отговори + 0 0
Любим албум! Един от малкото, които след 15 години грам не са ми омръзнали и винаги с удоволствие преслушвам. Жалко че от десетина годинки Джеф се е скашкал до безобразие. Може само да мечтаем отново за такъв невероятен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 6.01.2009 08:53:43 отговори + 0 0
"Never, Neverland" е по-тежък от "Set the World..." с много неща. Не на последно място - няма балади, нито дори "полубалади" (в "Set the World..." са общо три такива). И вокалистът от '93 (Аарон Рандъл) е доста по-"мек" Кобърн Фар. Това достатъчно ли е или да правим разбор песен по песен? Чуй пак "Phantasmagoria" и "I Am in Command" и ги сравни с най-тежките парчета в "Set the World...", които и да са те...
А двата случая са си почти идентични :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.01.2009 00:11:09 отговори + 0 0
Това е преломна творба за групата, с която Jeff Waters и компания олекотиха стила си подобно на METALLICA с техния "Черен албум" .....

Това, ако сте го преписали/превели от оригиналната статия - Ок! Иначе е тъпо да се сравняват двата случая. Какво толкова са олекотили Annihilator - просто първият им албум е прекалено зверски !!! С какво е по-тежък вторият Never,Neverland ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2009 22:17:37 отговори + 0 0
Абсолютна класика в траша! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".