Преиздават целия каталог на ANNIHILATOR

10 ное 2021, 16:37 ч. 701 / 5 6
пред./следв.

   Лейбълът "earMUSIC" обяви кампания за преиздаване на целия каталог на канадските траш метъл ветерани ANNIHILATOR.

   Ще бъдат тиражирани общо 18 заглавия, първото от които ще се появи на 18 февруари 2022 г. Това ще бъде "Metal II" - презаписана с други музиканти и допълнена с различни бонуси, вкл. неиздавани парчета, версия на творбата от 2007-а. Албумите ще излизат постепенно през следващите няколко години и ще се предлагат и на винил. За повече подробности посетете този адрес.

  Основните музиканти за новата версия на диска от 2007-а са Dave Lombardo (екс-SLAYER) - барабани и Stu Block (екс-ICED EARTH, INTO ETERNITY) - вокали. Списъкът с гости, които са участвали в записите за "Metal II", е повече от внушителен: Willie Adler (LAMB OF GOD), Alexi Laiho (CHILDREN OF BODOM), Steve "Lips" Kudlow (ANVIL), Dan Beehler (EXCITER), Jesper Stromblad (IN FLAMES), Angela Gossow (ARCH ENEMY), Jeff Loomis (ARCH ENEMY, NEVERMORE), Anders Bjorler (THE HAUNTED, AT THE GATES) и Corey Beaulieu (TRIVIUM).

 

annihilator



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oxoboxo 11.11.2021 21:55:01 отговори + 1 0
поне засега earMusic не пишaт да преиздават първите три албума... та не е целия каталог

"remarkable reissue series of (almost) the entire ANNIHILATOR catalogue"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oxoboxo 10.11.2021 19:06:16 отговори + 2 6
Само заради Дейв Ломбардо ще си го купя...

иначе Annihilator са най-странната група евър... феноменален, епохален, ненадминат първи албум и след това само тъпотии...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 10.11.2021 20:55:05 + 11 1
Глупости, Never neverland определено е доста добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 10.11.2021 21:16:53 + 7 0
Точно щях да напиша същото за Never Neverland.
Но после под влиянието на Металика 91, както и кой знае колко други групи Джеф реши да се правина по-радиофоничен и всъщност се затри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

m/ 17.11.2021 17:25:59 + 0 0
Първите 2 са перфектни, а Set the world on fire е много добър. От там нататък малко посредствено, но си струва да се чуят презаписани. Току виж сме ги преоткрили
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.11.2021 18:27:40 отговори + 2 0
Заслужава си тази стъпка,но и ще бръкне в джоба... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".