Премиера на книгата "Rock Your Life - Разтърси живота си" на 8 октомври

5 окт 2010, 15:53 ч. 448 / 4 3
пред./следв.
Издателство "Махалото" и книжарници "Хеликон" имат удоволствието да ви поканят на премиерата на книгата "Rock Your Life – Разтърси живота си", дело на основателя и китарист на легендарните SCORPIONS Rudolf Schenker. Събитието ще се състои в петък, 8 октомври 2010, от 17 ч. в книжарница "Хеликон – Витоша" на бул. "Патриарх Евтимий" No. 68 в София. В срещата с феновете на SCORPIONS и почитателите на творчеството на Rudolf Schenker ще вземат участие Звезди Керемидчиев от АХАТ, който ще прочете избрани откъси от "Rock Your Life", и редакторът на българското издание Мария Панчева.

   С предговор от Паулу Коелю, "Rock Your Life" е нов тип музикална биография, представляваща уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на SCORPIONS. В нея Rudolf Schenker ни показва как да "разтърсим живота си" и да осъществим мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение. Първият превод на книгата е на български, за завист на многобройните фенове на SCORPIONS по цял свят, а корицата на българското издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на групата.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Envy 6.10.2010 07:17:41 отговори + 0 0
Цената е 16 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доктор Джекил 5.10.2010 20:04:54 отговори + 0 0
Сигурно 20 кинта,всички биографии на групи се продават на подобна цена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

елс 5.10.2010 19:33:59 отговори + 0 0
цена? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".