Вечер на Bob Dylan на Панаира на книгата

10 дек 2013, 12:47 ч. 378 / 9 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   В рамките на 41-вия Софийски международен панаир на книгата издателство „Махалото“ организира специална промоция на най-пълната биография на легендарния Боб Дилън – „По магистралата на живота“.

   На 12 декември (четвъртък) на сцената на ет. 3 на НДК в 19.00 ч. почитателите на творчеството на музиканта ще чуят някои от най-големите му хитове в изпълнение на Васко Кръпката, а журналистът и преводач Алеко Дянков ще сподели какво е да си фен на Дилън от 40 години и да си бил на над 50 негови концерта. И тъй като за Боб Дилън не може да се говори, без да бъдат споменати невероятните му текстове, гостите на промоцията ще имат възможността да чуят превода на Кръстан Дянков на неговата „A Hard Rain's A-Gonna Fall“, както и получилия специална награда превод на „Desolation Row“.

   „Очаква ни едно наистина вълнуващо събитие“ – обещават от специализираното в издаване на музикални биографии издателство, което представи на български „Чукът на боговете, сагата за Led Zeppelin“, „Просто деца“ на Пати Смит, „Моята история“ на Леми Килмистър и още много други заглавия, пренасящи читателите в света на музиката. „Боб Дилън и неговото невероятно богато като изразност творчество имат огромно влияние не само върху сцената, но и върху културата, историята, поезията, философията… Премиерата на забележителната му биография ще бъде истински празник за почитателите му и споделено удоволствие за ценители."

още за:

Mahaloto


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фурнаджиев 10.12.2013 15:07:44 отговори + 0 0
Въпросното издателство да се ограмоти малко и после да почне да издава книги. То бива бива некадърни корици и надписи, но тази на нищо не прилича. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъл Сръб 10.12.2013 14:39:31 отговори + 0 0
Да срещне хърватин и да му се намокри памперсът, не от дъжда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".