Премиера за България: Лайв видеото на JINJER "Words of Wisdom"

13 сеп 2017, 16:59 ч. 876 / 9 1
пред./следв.

   Набиращата все по-голяма скорост украинска банда JINJER е готова да поеме на път като съпорт на отдавна утвърдените мело-дет величия ARCH ENEMY из почти цяла Европа. "Буквално броим дните преди началото на турнето! То олицетворява всичко, за което сме работили в последните няколко години: по-големи зали, повече публика, както и да зашеметяваме феновете всяка вечер заедно с гиганти като ARCH ENEMY", коментират музикантите от Източна Европа.

   Обиколката започва в петък, 15 септември, и приключва в началото на октомври. На 21 септември ARCH ENEMY и JINJER ще гостуват и в София – мястото е зала "Универсиада", билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). В началото на 2018-а украинците ще осъществят втора част от турнето си с Michael Amott, Alissa White-Gluz, Daniel Erlandsson, Sharlee D'Angelo и Jeff Loomis.

   Мениджмънтът на JINJER избра най-популярния роден рок сайт WeRock.bg за българската премиера на новото концертно видео на групата. То е към песента "Words of Wisdom" от актуалния албум на групата "King of Everything" (2016) и може да бъде гледано онлайн по-долу. Водените от фронтдамата Tatiana Shmailyuk JINJER споделят за клипа: "Получихме толкова много положителни реакции на видеото "Who Is Gonna Be the One", че решихме да представим още едно парче, заснето на "Atlas Weekend Festival" преди да се отправим на турне. "Words of Wisdom" е една от любимите ни песни за изпълнение на живо и която показва какви сме всъщност. Надяваме се да ѝ се насладите, колкото и ние!"

 

 

jinger-2016-king-of-everything

poster

още за:

Jinjer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сепултур 14.09.2017 09:08:26 отговори + 1 2
Концертът ще е мачкация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".