Певицата Dianne van Giersbergen напуска XANDRIA

13 сеп 2017, 22:20 ч. 1660 / 14 2
пред./следв.

   След като германските симфометъли XANDRIA обявиха, че отменят концертите си през този и следващия месец, а през ноември и декември ще направят турне с гост-вокалистка (Aeva Maurelle от AEVERIUM), изникнаха въпроси какво се случва с титулярната им фронтдама в последните години - холандката Dianne van Giersbergen.

   Сега певицата съобщава, че е решила да напусне бандата. Вокалистката казва, че това се случва въпреки че е обещавала и на феновете, и на себе си, че този момент няма никога да дойде. Причините обаче са повече от сериозни - оставането на Dianne van Giersbergen в XANDRIA би усложнило "здравословните проблеми, които групата предизвиква". 

   В емоционално изявление чаровната холандка казва още, че се е опитвала да разреши проблемите и с музикантите, и с мениджърите им около две години, но безуспешно. Опитите ѝ да постигне разбирателство са се проваляли и са били игнорирани. "Виковете й за помощ" не са били чути, а са посрещани със заплахи за финансови санкции и емоционално изнудване. Dianne е упорствала и е продължавала да бъде с бандата, което е предизвикало стресово разстройство, наскоро потвърдено и от лекарите.

   Изявлението от вчера, че тя не може да участва на концертите на бандата, е направено без нейно знание и съгласие. Останалите музиканти са отстранили Giersbergen от всички профили на XANDRIA в социалните мрежи и са ѝ казали, че нямат интерес дори да се опитат да изгладят проблемите помежду им. Така тя не е имала избор освен да напусне.

   Dianne споделя, че със съжаление затваря тази глава от живота си и започва нова. На първо време тя ще се фокусира върху работата си по своята марка бижута "Precious Metal Jewelry" и групата си от преди XANDRIAEX LIBRIS.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ево 14.09.2017 08:24:28 отговори + 12 1
Може да прибавите в новината и частта, в която тя споменава как от групата са и предлагали да пее на плейбек с цел повече концерти. Понякога не е лошо да се знаят и задкулисните неща, които се случват в една група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dido the great 13.09.2017 23:50:11 отговори + 4 10
Крайно време беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".