Приключи играта за поканата за "Kaliakra Rock Fest 2009"

12 юни 2009, 11:59 ч. 321 / 9 6
пред./следв.
Завърши безспорно най-атрактивната и играта с най-много участници на KATEHIZIS.COM. Май наистина трябваше да направим отговорите на загадките ни с SMS-и :-D Не че и при старта на тази игра нямаше претенции и недоволства, които дори ни накараха да спрем коментарите към новината, с която обявихме, че един от посетителите ни може да спечели тридневна покана за "Kaliakra Rock Fest 2009". Над 700 души опитаха късмета си (явно не всички са били недоволни), но той се усмихна само на един. Големият победител е Тодор Т. Тодоров и той ще може да гледа безплатно и трите дни от тазгодишното издание на рок фестивала. Наградата е осигурена от организаторите "Joker Media" и Община Каварна, а на победителя е изпратено известие по електронната поща. Не е нужно да напомняме, но ще го направим - от 1-ви до 3 юли на стадион "Калиакра" в Морската рок столица на България ще гостуват: Lauren Harris, MOTLEY CRUE, EDGUY, BLIND GUARDIAN, SCORPIONS, CYNIC и DREAM THEATER (!!!). Всеки, който още няма пропуск за събитието, но иска да присъства, може да си закупи онлайн от тук: тридневен билет; еднодневен билет.
   До голямото шоу остава малко по-малко от един месец. Ще се видим в Каварна!


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fobos 12.06.2009 16:27:53 отговори + 0 0
Честито на победителя! :-) За всички останали остава кефа, че така или иначе ще бъдат в Каварна :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cliff Burton 12.06.2009 14:18:54 отговори + 0 0
Малшанс отново, пак не спечелих. Карък съм си :Д Значи ще си купя билет само за 2-тия ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 12.06.2009 13:39:14 отговори + 0 0
много веселяшки новини! искреНННо се забавлявам докато чета! поздрави на късметлията брат на редактора аххаха Извинявам се ама и аз да се пошегувам в духа на новината ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

giia 12.06.2009 13:23:55 отговори + 0 0
да...тн тн...пак не спечелих!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

didara 12.06.2009 12:56:23 отговори + 0 0
Хаха, да, малко по-малко месец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 12.06.2009 12:32:13 отговори + 0 0
"До голямото шоу остава малко повече от един месец." - Това на колко бири го написахте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".