Специален екран-завеса за шоуто на МОTLEY CRUE в Каварна на 1 юли

12 юни 2009, 13:13 ч. 323 / 5 10
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Специален Soft-LED екран, като завеса, тънък и с два пъти по-висока резолюция от стандартните, ще бъде монтиран за концерта на МОTLEY CRUE в Каварна на 1 юли. Супермодерният екран, лек и лесен за монтиране, излъчва образ и картина с добър контраст и много високо качество. Soft-LED екран-завесата пристига с техниката на глем-рокерите от МОTLEY CRUE, които ще дадат началото на тазгодишния "Kaliakra Rock Fest". Бандата, която пристига за първи път в България, ще стъпи в Каварна рано сутринта, в деня на концерта. Той ще бъде част от турнето им, посветено на 20-тата годишнина от издаването на легендарния албум "Dr. Feelgood", и ще бъде последния им в Европа, преди да се отправят на Американска обиколка. В близост до морския бряг, оригиналната четворка - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx и Tommy Lee ще се разхлажда в жегата с огромни количества ледени безалкохолни напитки – сокове, студени чайове и няколко вида вода. Организаторите от "Жокер медиа" и Община Каварна споделят още, че скандалните рокери, за сега не са проявили особени капризи в изискавнията си, но принципно са готови на всичко. Всеки от членовете на бандата ще има отделна гримьорна и с различно меню. Най-непретенциозен от всички се оказва Vince Neil, който предпочита топли сандвичи и пица. Mick Mars си пада по вегетарианската храна, а Nikki Sixx ще хапва класическото пиле със салата. Като доказателство, че "кръвта вода не става" е и исканата от Tommy Lee гръцка кухня. Барабанистът, чиято майка е гъркиня, е поискал още и японска супа "Miso" и суши. Бандата пристига и със собствена охрана, която е навсякъде с тях по време на турне.
   Тазгодишните хедлайнери - МОTLEY CRUE, SCORPIONS и DREAM THEATER ще отседнат в х-л "Melia Grand Hermitage" в курорта Златни Пясъци, докато всички съпорт банди ще бъдат настанени в х-л "Отдих" в Каварна.
   Организаторите споделят, че продажбата на билетите за "Калиакра Рок Фест 09" кипи с пълна сила в Билетния център на НДК, и в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един от концертит е 55 лв. [поръчай онлайн], а тридневният билет е с цена 100 лв. [поръчай онлайн]. Един от собствениците на тридневен билет за фестивала, има шанс да спечели и чисто нов мотор "Harley-Davidson Sportster Iron 883". Късметлията, който ще го подкара, ще бъде изтеглен лично от кмета – г-н Цонко Цонев след приключване на "Калиакра Рок Фест 09"!
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D.S.V. 13.06.2009 22:02:05 отговори + 0 0
за мен това че свириха на малката сцена е необяснимо,можеха да сложат Корн на нея или пък Бизкит,но явно пристрастията ми към Мотли взимат връх,както и да е на 1ви ще бъдат главно действащо лица и ще се скъсам от кеф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 13.06.2009 08:31:35 отговори + 0 0
Да ама снощи свириха на малката сцена на Даунлоуд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 12.06.2009 21:25:08 отговори + 0 0
Хаха! Звезди.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 12.06.2009 20:37:07 отговори + 0 0
Аз ще ги гледам на Граспоп няколко дена по-рано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 12.06.2009 15:51:46 отговори + 0 0
Абе специално CRUE са си изпили дажбата за три живота напред А последния албум е нечовешки як! Нека си пият сокче
И аз вече нямам търпение да ги видя. На 29 юни в Атина и на 1 юли в Каварна!
The CRUE rules!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


до бай красьо 12.06.2009 15:16:33 отговори + 0 0
Виж сега,вече са на години и трябва да им влезеш в положениетоТо при мене вече не е същото количество...камо ли при тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 12.06.2009 15:04:41 отговори + 0 0
"...няколко вида вода..." това ми хареса абе напоследък масово групите взеха да пият вода. едно време като жулиха бира и уиски, кви албуми правеха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 12.06.2009 14:33:59 отговори + 0 0
Аз не мога да ги изтрая,това ще е първият пт в който ще зърна тези легенди ( и вероятно последния,хората са на годинки все пак ) и просто нямам търпение,помня като малък как съм слушал касетките на баща ми с албума still lovin you в ужасно качество ( някъде към 2002 ) е било и съм се чудел какво е това нещо,просто една от мечтите ми ще стане реалност .. и ще изкуфея многоо здраво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до D.S.V. 12.06.2009 13:57:57 отговори + 0 0
Абе аз Майне вече съм го слушал и гледал на живо през 1993г.,но сега пак чакам с нетърпение и броя дните до концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 12.06.2009 13:40:59 отговори + 0 0
ауу не ме интересуват екрани,пироефекти ,важоното е че ще видя 2 легендарни групи за 2 дена ,каквото и да става ще бъда повече от доволен накрая,просто сбъдната мечта,да чуя гласа на Майне и да видя как Томи Лий удря по барабаните..еех още малко остава и .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".