Концертът на PRIMAL FEAR и SINNER в София ще започне в 21:00 ч.

10 апр 2019, 15:57 ч. 871 / 7 1
пред./следв.

   Началният час на концерта на PRIMAL FEAR и SINNER в София се променя. Предстоящото шоу на германските банди, което ще се случи на 18 април в столичния клуб "JOY Station", ще започне с 45 минути по-рано от първоначално обявеното, а именно - в 21:00 ч. Хедлайнърите PRIMAL FEAR ще излязат на сцената точно в 22:30 ч. за 90-минутен сет.

   SINNER ще подгреят вечерта от 21:00 до 22:00 ч. Вратите на клуба ще отворят в 19:00 ч.

   Билетите са в продажба на касите на "Фантастико", в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн) и на място в "JOY Station" с цена 40 лв. В деня на концерта, на входа на клуба, билетите ще струват 45 лв. Организаторите от "JOY Station" уточняват, че закупените вече билети за концерта ще важат за новия час без да се налага да бъдат презаверявани.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бобиту 10.04.2019 18:10:15 отговори + 2 0
А мърч ще има ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".