Саунд-инженерът на AC/DC потвърждава, че групата е била в студио и е "правила нещо"

10 апр 2019, 14:38 ч. 3185 / 8 10
пред./следв.

   През лятото на миналата година рок обществото често се вълнуваше от поредица папарашки снимки, показващи че легендарната австралийска банда AC/DC е в студио, при това с отсъствалите изветно време от състава ѝ фронтмен Brian Johnson и барабаниста Phil Rudd.

   На една от снимките можеше да бъде видян дългогодишния саунд-инженер на групата Mike Fraser. През миналия месец последният нарушава мълчанието, и частично признава информацията, но без да уточнява каквито и да е подробности. 

   Единственото, което Fraser казва е, че може да потвърди, че AC/DC са "били в студио и са правили нещо". Все още няма други официални източници, които да разкриват каквото и да е по въпроса.

 

още за:

Ac/dcMike Fraser


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DZ.BG.22. 10.04.2019 23:41:25 отговори + 6 1
Ееее.. , а аз тъкмо се зарадвах, че е излязла малко по голяма информация именно това което се случва с AC/DC! Обичам ги! И много искам да ги вида отново на сцена, НО с Брайън Джонсън! Не искам да чувам нищо за ,,Аксел Роуз с Ей си/Си си" за мен той не част от тази група и НИКОГА няма да бъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 10.04.2019 20:53:51 отговори + 6 1
Според клюките, бандата е побачкала здраво, но материалът всъщност не е нов. Една част от парчетата са композирани на основата на рифове, сътворени от Малкълм Йънг, а друга част са преработени неща, които не са попаднали в предишни албуми. Аз искрено мисля, че групата дължи албум на Малкълм, в негова памет. Заслужава го! И горещо се надявам да са го сътворили с емоция и вдъхновение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariman 10.04.2019 16:34:13 отговори + 2 9
Вие забравихте ли за тая "новина" - "Brian Johnson е потвърдил, че AC/DC работят по нов албум"...,че продължавате с глупостите записват ли нещо AC/DC или не. Бахти сапунения сериал направихте от едното нищо, вече стана прекалено досадно. Толкова ли няма за какво да пишете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жендър 10.04.2019 17:34:21 + 8 2
Тебе някой задължава ли те да четеш бе смотльо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 11.04.2019 09:43:37 + 2 1
Мда...освен, че е прочел, се напрега да търка клавиатурата! Мани бегай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 10.04.2019 15:39:04 отговори + 2 13
Толкова са досадни вече тези, пък и всякакви други банди, които се правят на интересни по този повод. Какво се крият, че записват нови песни, или правят кавъри? Голям келепир за тях, няма що. То, ясно, че искат да поддържат някакъв интерес, ама то е до един момент.
Отделно, Аце - Деце са интересни с концертите си. В нова тава, я имат 2 парчета, дето стават, я нямат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 10.04.2019 16:48:02 + 9 1
Какво пък въздишаш в/у малко пиар акцийка,Досадно е когато няма какво да напишеш под новина за дадена група ,а бълваш чист и безмислен хейтвоч.Нима Моторхед, Рънинг уайд ,Имортъл са правили прекалено "разнообразна музика".Субективизма на бг фена отново е ненагледен :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 10.04.2019 14:54:12 отговори + 6 17
Нема нужда. Всичко им е едно и също. Старо ново разлика няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 10.04.2019 15:41:10 + 13 0
Има нещо такова наистина, но пак е по-добре, отколкото да са безлични. Колко са бандите, които копират звука на AC/DC и колко са бандите, които звучат абсолютно еднакво и еднакво посредствено, независимо една от друга? AC/DC са издали едни от най-великите рок албуми за всички времена и все още издават читава музика, колко години по-късно, без да изневерят стила си и без да се поддадат на разни моментни "течения" в индустрията... и мисля, че това е най-важното Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KVLTIST 10.04.2019 14:45:03 отговори + 6 2
Записването на музика е само едно от стотиците неща които могат да се правят в едно студио. Just sayin'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".