Пристанище "Варна" се превръща в рок арена за юбилейния концерт на ЩУРЦИТЕ

3 авг 2017, 11:47 ч. 1006 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Специални платформи със седящи места ще бъдат монтирани на пристанище „Варна“ за втория юбилеен концерт, с който „Щурците“ ще отбележат 50 години на сцена. На 14 август в морската столица хиляди почитатели на най-старата рок група у нас ще се съберат, за да се насладят на шоуто на своите любимци.

Билети със седящи места на цена от 30 лв. са пуснати в продажба от днес. Интересът към шоуто във Варна е огромен след изключителния успех на първия юбилеен концерт в София в зала „Арена Армеец“.

Кирил Маричков, Валди Тотев, Георги Марков, Иван Лечев и Славчо Николов ще зарадват феновете си в морската столица с първия по рода си концерт под открито небе на пристанището в града. Любимите на няколко поколения „щурци“ отново ще се съберат на сцената с „Фондацията“ и бившите „щурци“ – Петър Цанков, Веселин Кисьов, Константин Атанасов и Петър Георгиев. Заедно с тях, благодарение на новите технологии, виртуално в шоуто ще се включи и Пеци Гюзелев. Китарата на непрежалимия китарист на групата ще прозвучи на запис, а на екран под звездите ще се прожектират кадри от концерти с негово участие.

Оригиналният състав на най-старата активна рок банда у нас ще повтори уникалното шоу от зала „Арена Армеец“ през месец юни, което събра над 10 000 души и ще остане в историята като един от най-професионалните и впечатляващи концерти на групата.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Варна.

Билетите са в продажба на цени от 25 лева и 30 лева за седящо място, ексклузивно от ticketportal.bg и бензиностанции OMV.

 

щурците



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".