Прочетете интервюта с John Lawton и Al Di Meola

15 яну 2009, 11:03 ч. 271 / 4 0
пред./следв.
Както ви обещахме в края на миналата година, интервюто, което John Lawton даде специално за "Metal Katehizis" преди концерта си в столичния пиано-бар "Камино" (10 декември 2008 г.), вече може да бъде прочетено в раздел "Интервюта" на нашия сайт. Освен любопитни неща, свързани с дългата му музикална кариера, какво представлява последният му проект и мнението му за David Byron, от интервюто ще научите и малко известен факт за това кой друг легендарен рок музикант се е явил на същото прослушване за вокалист на URIAH HEEP, на което Lawton е бил избран за певец на групата.

   Освен това, в същата секция на KATEHIZIS.COM може да прочетете какво каза Al Di Meola на българските журналисти преди концерта си в Пловдив, състоял се на 22 ноември 2008 г. От неговите отговори ще разберете кой е изпълнителят, оказал най-голямо влияние върху творчеството му, както и да очакваме ли в близко бъдеще ново събиране на легендарното THE GUITAR TRIO.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".