Прочетете интервюта с TAROT, THE HAUNTED и Duncan Patterson

6 юни 2010, 16:37 ч. 275 / 5 3
пред./следв.
След отминалия екстремен концертен уикенд и в очакване на Световното първенство по футбол и грандиозния фестивал "Sofia Rocks", вместо да почиваме, превръщаме съботата и неделята (5-6 юни) в уикенд на интервютата.
   Вчера ви представихме последтото интервю на Ronnie James Dio, дадено в България (подробности), а днес е ред на три нови публикации. Това са диалозите на "Metal Katehizis", проведени в последните месеци, с Marco Hietala (TAROT, NIGHTWISH), Anders Bjorler (THE HAUNTED, екс-AT THE GATES) и симпатягата Duncan Patterson (ION, екс-ANATHEMA, ANTIMATTER). В съвременното стилово разнообразие е трудно да кажем "за всекиго по нещо", но най-малкото за повечето от вас поне един от разговорите ни с именитите музиканти ще бъде интересен. Ще намерите всичко гореописано в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM, където вече има близо 100 материала, които тепърва ще се увеличават. Без да бъдат претупвани, орязвани и съкращавани - предаваме ви ги във вида, в който са се случили.

TAROT


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стани 7.06.2010 11:32:00 отговори + 0 0
Кога ли ще видим Тарот в БГ? Дано някой се сети да ги покани!Хубавото е,че имат европейски дати за турне, така че тази година може и да ги видя на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titaka 6.06.2010 23:38:24 отговори + 0 0
AAAA Tarot! Евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 6.06.2010 19:35:33 отговори + 0 0
Благодаря за страхотното интервю с Duncan. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".