Продадоха ръчно написан текст на "Hey Jude" от Paul McCartney за 910 хил. долара

11 апр 2020, 20:32 ч. 706 / 12 3
пред./следв.

   Днес, 11 април, в "Hard Rock Cafe" в Ню Йорк трябваше да се проведе специален търг по случай 50-годишнината от раздялата на легендарните THE BEATLES.

   Поради пандемията от коронавируса продажбите се проведоха онлайн, като това не спря колекционерите да дадат суми, многократно надвишаващи началните цени. Ръчно изписан текст от Paul McCartney на класиката "Hey Jude", използван при записите в студиото, бе купен за 910 000 щатски долара - над девет пъти повече от началната цена. 

   Рисунката на John Lennon и Yoko Ono, наречена "Bagism", бе купена за 93 750 долара, а пепелникът на Ringo Starr, използван в студио "Abbey Road" смени притежателя си срещу 32 500 долара.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 12.04.2020 00:51:56 отговори + 6 5
Ето, на това се вика Луда работа! И после имало криза, стагнация и други подобни ''измислени'' термини с които да се залъгва био масата. Единственото, което реално има е....алчност и малоумие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 12.04.2020 03:03:22 + 7 4
И като е криза какво? Богатите хора са се изпарили ли?
Отде знаеш, че не са производители на маски например?
Не. Край. За 2 месеца в Щатите не е останал нито един от милиони милионери.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 12.04.2020 18:03:58 + 2 2
Force, ти си много *****. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".