Продават първия договор на BEATLES на търг, очаква се да стигне 250 000 паунда

6 сеп 2015, 11:54 ч. 672 / 5 0
пред./следв.

   Аукционната къща "Сотбис" ще предложи на търг първия договор на легендарните THE BEATLES, който те сключват с дългогодишния си мениджър Brian Epstein. Очаква се контрактът да бъде продаден за сума до около 250 000 паунда (около 665 000 лв.).

   Когато музикантите от бандата сключват договора, те са толкова млади, че се налага той да бъде одобрен от някои от родителите им, за да има юридическа стойност.

   Сумата е далеч от най-успешните продажби на търг на свързани с историята на рока предмети. Най-скъпо се продават ръкописи на текстове на песни. Такива на John Lennon и Bob Dylan достигнаха цени над 2 млн. долара.

 

още за:

The Beatles


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".