Проектовият мениджър на METALLICA е сред убитите при терористичните атаки в Париж на 13 ноември

18 ное 2015, 17:56 ч. 1064 / 6 0
пред./следв.

   Международният продуктов мениджър на "Mercury Records" Thomas Ayad е сред загиналите във фаталния петък, 13 ноември, когато при терористични атаки в столицата на Франция Париж бяха убити 129 души и ранени други няколкостотин. В последните осем години, по линия на "Universal Music France"Ayad е бил проектов мениджър на METALLICA. От групата изказват най-дълбоките си съболезнования на роднините му и допълват, че той е бил също така приятел и фен на на METALLICA. Сред другите музиканти, с които е работил Thomas, са Justin Bieber и Keith Richards от THE ROLLING STONES.

   Още в първите часове на атентата в зала "Батаклан" стана ясно, че е загинал мърчандайз мениджърът на EAGLES OF DEATH METAL Nick Alexander.

   Координираните едновременни атаки на няколко места в Париж от терористи, зад които застана Ислямска държава, предизвикаха вълна от възмущение по целия свят. Още в понеделник Франция отговори с масирана бомбардировка на военни цели в "столицата" на ИД - град Ракка. Въздушните удари над ислямистите от западните коалиционни сили и Русия продължават почти непрекъснато. Днес в Париж бяха извършени специализирани акции, при които бяха заловени и убити предполагаеми помощници на извършителите на атентатите в петък. 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".