Пролетен винтидж базар и концерт на THE BULLETS в "Mixtape 5" на 20 април

9 апр 2013, 09:54 ч. 228 / 5 0
пред./следв.
Винтидж базар, концерт на гръцката рокабили банда THE BULLETS и снимки за видеоклип. Всичко това ще се случи на 20 април в столичния клуб "Mixtape 5", който в рамките на цял един ден и нощ ще е място за истински празник на любителите на винтидж и рокендрол културата. Това ще е най-мащабното събитие, организирано от интернет медията Rockabilly.bg, и второ издание на превръщащият се в традиционен "Vintage Bazaar".

   Началото на базара е в 12 ч. на 20 април, когато врати ще отвори малката зала на клуба. Ще бъдат представени над 20 творци и магазина, включително гости от Гърция. В 21 ч. oтваря врати голямата зала на "Mixtape 5". В очакване на THE BULLETS, Rockabilly.bg ще се включи със своята музикална селекция.

   THE BULLETS ще излязат за пети път пред българска публика. Вечерта ще е по-специална. "Куршумите" са във възторг от нашата горещата публика и ще запишат част от новия си видеоклип на концерта си в България. Билети за концерта ще се продават на място в деня на събитието. Цената на билета за концерта на THE BULLETS е 12 лв. Входът за базара е свободен.
Пролетен виндидж базар


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".