Rockabilly.bg пренасят клуб "Rock It" в зората на рокендрола от 50-те

10 юни 2014, 10:01 ч. 935 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 12-ти юни (четвъртък) порталът за рокендрол и винтидж култура Rockabilly.bg ви кани на на „50’s Jamboree”, вечер в която ще се докосне до очарованието и магнетизма на „рокендролът от 50-те”. Епохата на Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, “sweet lollipop” момичета, зализаните “greasers”, “badass” мотори и розови кадилаци, дяволската музика и дивите танци.

Мястото е специално подбрано- емблематичния рокендрол клуб на нощна София - бар Rock It.

Музикалната селекция на Rockabilly.bg ще включва уникални записи от автентичен рокендрол преливащ в мелодичен doo wop, примесен с ритмичния рокабили саунд... Танците ще са неизбежни!
Организаторите предлагат истинско шоу. Със започването на вечерта дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим в клуб Rock. Изненадата е за джентълмените! Стилистките на 50’s Jamboree ще предлагат и мъжки прически. Желаещите господа, могат да получат своя класически рокабили Pompadour на 12-ти юни в бар Rock It.
„Sailor Jerry-коктейл” състезание ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победителите ще триумфират с едно от прекрасните „old school” бижута Simonster Accessories - ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова и с бутилка Sailor Jerry Rum изработен в талантливата дестилерия на Уилям Грант (Шотландия) ...

А, кулминацията на вечерта предстои..

Танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg ще представи част от Pin-Up колекцията на бутик Vintage Sofia. Комбинация за която можем само да фантазираме..

На 12-ти юни стартира и Световното първенство по футбол!
Бар Rock IT ще съчетае футбол и рокендрол по перфектния начин! Една от залите в клуба ще бъде на разположение за най-големите футболни фенове с пряко излъчване на Мондиал 2014!

Предстои запомняща се Rock ‘N’ Roll Football нощ!

Партито предшества очакваните концерти на рокабили групите The Bullets (GR) и Руки’в Брюки (Украйна). The Bullets (GR) се завръщат в България на 15-ти август за да открият 3-ят Балкански мото събор в гр. Копривщица. Руки’в Брюки (Украйна) гостуват в София на 18-ти октомври по повод третия рожден ден на Rockabilly.bg

Rockabilly Madness “50’s Jamboree”
12-ти юни (четвъртък), 21ч
бар Rock It 
София, ул. „Георги Бенковски” 14
Вход: 5лв.

 

още за:

Rockabilly.bg


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


чукча не читател 10.06.2014 13:26:20 отговори + 0 0
"Rockabilly.bg пренасят клуб "Rock It" в зората на рокендрола от 50-те"

Ако можеше - и Rockabilly, и "Rock It" - и физически да се пренесат в 50-те, и повече да не се връщат.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опааа! 10.06.2014 10:09:47 отговори + 0 0
"...емблематичния рокендрол клуб на нощна София - бар Rock It." И как не съм го знаел това преди ))))))
Смешници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".