Промоционалните билети за CREMATORY и EVERGREY свършиха

11 авг 2009, 15:46 ч. 307 / 9 4
пред./следв.
"Mask Music" разпространиха следното съобщение:

   Първите 300 билета за "Pill Against Depression Festival" с хедлайнери CREMATORY и EVERGREY на 19 септември в зала "Христо Ботев" на промоционална цена 30 лв са вече изчерпани.
   Затова пък до края на месец август всеки посетител на рок заведението "Спорко" и метъл бара на София "The Black Lodge" може да закупи билет за концерта на цена 35 лв. с подарък безплатна бира.
   Билети за шоуто на CREMATORY и EVERGREY се продават и в мрежата на "Eventim" и неговите партньори на същата цена – 35 лв., а в деня на събитието ще бъдат по 45 лв. [поръчай онлайн].
   Напомняме, че преди седмица станаха ясни първите участници от българска страна в "Pill Against Depression Festival" - FYELD, както и италианците CHAOSWAVE, които придружават EVERGREY по време на цялото им европейско турне, част от което е и София.
   Очаквайте съвсем скоро и останалите български изпълнители!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бобз 12.08.2009 00:59:27 отговори + 0 0
Има и още едни подгряващи - New Disease. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

flash gordon 11.08.2009 20:45:25 отговори + 0 0
И аз успях да се уредя и аз от ложата.
m/
Там сме!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2009 20:25:54 отговори + 0 0
е,и? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Деси 11.08.2009 18:29:06 отговори + 0 0
Взех си билетче от Ложата и изпих една студена....бира Ще се ходи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".