"Wonder Music" дадоха информация за окончателното връщане парите за билетите за FOREIGNER

11 авг 2009, 15:11 ч. 570 / 6 8
пред./следв.
След като досега липсваше официална информация от "Wonder Music Agency" за отменения концерт на FOREIGNER в София, който трябваше да се състои на 12 юли, от вчера на сайта на агенцията може да се прочете следното съобщение:
Относно финалното изплащане на парите за билетите за Форинър:
- Каса НДК - от 07. 09. 2009
- Тикетстрийм - от 10. 09. 2009
WMA се извинява на феновете на Форинър за причиненото неудобство
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Галина 14.10.2009 23:27:02 отговори + 0 0
Невероятно е как всичко в тази държава "върви" като филм за кратунковците! Аз съм една от баламите, закупили билети за концерта на Форинър на 12юли. Концерт няма и най-вероятно няма да има, пари също няма. Последната информация от организатора беше, че те ще бъдат върнати след 8 октомври, но уви! Аз съм от Пловдив и ангажирах моя приятелка от София да отиде на ул."Ангел Кънчев" 29, където уж бил офисът на "Уорнър мюзик ейджънси". Познайте имаме ли вече парите - колкото от умрял писмо! На 5септември с мъжа ми водихме двугодишния си син на концерт на Рейнбоу, защото сме фенове на истинската музика и искаме и той да знае, че светът не е само чалга. Той реагира на концерта, сякаш е стар фен. Мислехме да го заведем на Форинър, но уви - ще гледаме Сашка Васева! Нямам думи, поне не и прилични, за да изкажа възмущението си! Повече няма да дам пари на разни мошеници, за да си ги въртят, докато ние чакаме концерти! Призовавам всички ужилени да направят същото и да сигнализират "Господари на ефира" по случая. Те доказаха, че издирват успешно подобни измамници! Нека си потърсим правата, стига овчедушие! Поздрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ива 19.09.2009 14:25:46 отговори + 0 0
На 09.09. ходих на касата на НДК и отново се оказа, че не връщат пари, а имаше едно хвърчащо листче, на което пишеше, че парите ще бъдат връщани след 10.09. Има ли някой представа дали са започнали вече или има нова лъжлива дата? и не е ли по-коректно най-после всички излъгани да получат актуална информация от този, който наистина трябва да върне парите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марияна 7.09.2009 13:09:41 отговори + 0 0
Днес ходих и пак не ми върнаха парите.Пишеше сле 10.09 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивелина Найденова 20.08.2009 15:11:17 отговори + 0 0
Струва ми се, че напоследък този номер със закупуване на билети и после отлагане на концерти и бавене на парите от билетите, се превърна в доходен бизнес за някои организации. Купила съм два билета и вече 4 месеца чакам нещо - първо концерт, после пари (август), после пак пари (септември). Ама 4 месеца толкова хиляди на лихва или в оборот?!? Дано греша! Но вече зная, че няма да си купя билети за "Зи Зи Топ", защото организаторът е същия - "Ивентим". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 11.08.2009 19:20:33 отговори + 0 0
За супербилет се връща половината сума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.08.2009 19:19:43 отговори + 0 0
Ами явно и за предните два съвсем основателни въпроса, отговорът им е:

"WMA се извинява на феновете на Форинър за причиненото неудобство"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 11.08.2009 19:12:39 отговори + 0 0
А който има супер-билет, т.е. Foreigner + Marilion? Инфо за това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

явор 11.08.2009 16:00:56 отговори + 0 0
А който си е купил билетите от Eventim.bg? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".