Промяна в подгряващите групи на концерта на MASTER в София

25 яну 2017, 13:35 ч. 952 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Master, американските дет метъл ветерани ще свирят в клуб на Live & Loud на 10ти февруари, заедно с българската група Mass Grave и италианците от Haniwa. Логистични проблеми наложиха промяна на групите, които придружават Master на балканското им турне, но събитието в София остава дългоочакваното!

Mass Grave (България)
Mass Grave са събират през 2006 г., свирейки първоначално кавъри на групи като Deicide, Slayer, Sepultura и Carcass. След две демота, слушани до откат от българската ъндърграунд публика, през 2013 г. групата издава първия албум в своята кариера, "Fade of Life" и се появява в различни местни дет метъл компилации.

Haniwa (Италия)
Италианското трио Haniwa експериментира с разнообразни музикални жанрове, вариращи от прогресив метъл до гръндж, с повче от двадесет години сценичен опит. Музиката на групата е добре построена и с отчетлив звук, който комбинира различните влияния на отделните членове, а крайният резултат е модерен метъл с фин винтидж привкус.

Билети могат да бъдат закупени онлайн чрез мрежата на "EticketsMall".

 

Master



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


trve 25.01.2017 18:54:28 отговори + 4 4
E от къв *** кат mass grave ще свирят два дни по-късно пак на същото място с още 4 дет метъл групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 25.01.2017 18:06:57 отговори + 5 3
Кво е винтидж??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 25.01.2017 13:45:15 отговори + 10 2
Доста неграмотно написан прес рилийз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".