PSS "поддържат лятното рок настроение на София"

29 юли 2015, 21:27 ч. 835 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

PSS откриват лятната програма в Мега Мол София на 1 август от 18 ч, за да дадат рок старт на уикенда и на най-парти месеца с една специална музикална вечер. Феновете ще танцуват в ритъма на хитовете "Не го мисли", "Краят на дъжда" и на още любими парчета.

През последния месец групата забива в редица столични клубове и тази събота отново ще събере всички, които са останали в София, за да създаде настроението и усещането за летен купон.

PSS продължават да работят по записите на 3те си нови песни, първата очакваме да чуем до края на годината. В музиката си те се придържат към суровото, аналогово звучене, авторски композиции и аранжименти с текстове на български език.
PSS се вписаха в музикалния живот с първия български live streaming концерт в Youtube, парчето „Краят на дъжда”, което влезе в топ 10 класацията на Z-Rock и отбеляза повече от 20 000 гледания в YouTube, с номинации за годишните музикални награди на БГ Радио 2014 в категориите БГ клип, БГ песен и БГ група.

PSS – това са Сандра Петрова - вокал, Лени - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров – бас.

 

 

pss

още за:

Pss


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Трол 30.07.2015 15:35:20 отговори + 1 0
ПСС...
Абе, не е като да не свирят пичовете, обаче това парче "Не го мисли" е толкова фийл гуд, че ми идеше да си прережа вените, докато го слушах.
А и е толкова лигав поп...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сатанислаф 30.07.2015 15:14:19 отговори + 1 0
Дразни ме кофти стила, в който си списват новините. Любими били песните, откривали лятната програма, ще съберат всички, които са останали в София ?!? По-долре използвайте гръмки думи като: "изпускате мега якото, брутъл свежо жертвоприношение към рогатия".Егаси и мангалата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kokko 30.07.2015 03:42:03 отговори + 6 1
Теаser текст от нова песен:

Слънце грее, лято е.
Много е добре.
Плацикам се.
Плацикам се в морето.

~paolo koelu
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъй то 30.07.2015 08:22:24 + 2 0
Пи Ар му е майката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".