PSS с авторска вечер в "Rock It" на 11 февруари

5 фев 2015, 21:39 ч. 512 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

София, младите рокаджии от PSS ще представят своя авторска музика в клуб "Rock It", на 11 февруари, сряда от 21 часа.

Главните герои PSS (Сандра Петрова - вокал, Лени - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров - бас) определят новия си стил като хардрок. Биографията на бандата включва първия български live streaming концерт в Youtube. Най-новата им песен в стилистиката на суровия рок -„Краят на дъжда”, представена в края на миналата година, е в класацията на Z-Rock и вече има 18 000 гледания в YouTube. В плановете за годината са заложени редица нови проекти. Следващото парче ще се завърти скоро, работят по акустична версия на една съществуваща песен и започват да пускат акустични кавъри в канала си в YouTube.

В "Rock It" ще се присъединят много приятели от различни държави, които групарите от PSS са срещнали и привлекли по клубовете у нас.

В култовото столично заведение "АртХостел" се запознават и с Jamie Mc Donald and The Number Nein, който е добре познат от клубната сцена. Атрактивният ирландец ще се включи в "Rock It" също със своя авторска музика.

 

още за:

Pss


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петьо 6.02.2015 05:13:33 отговори + 1 0
Очаквам с нетърпение да публикуват и тяхната автобиография. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъл 5.02.2015 22:07:27 отговори + 0 0
Тия ги искам на Вакен батъла да се яват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".