Публикуваха смъртния акт на Lemmy Kilmister

20 яну 2016, 08:01 ч. 1435 / 3 4
пред./следв.

   Сайтът "TMZ" публикува в електронен вид (виж тук) смъртния акт на починалия на 28 декември легендарен фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister. Като причини за смъртта на музиканта са посочени рак на простатата, сърдечна аритмия и остра сърдечна недостатъчност. Тази информация се различава от официално съобщената - че Lemmy е починал от остра агресивна форма на рак на мозъка и врата, открита му няколко дни по-рано. 

   Но не формата на рак, от която си отиде Lemmy Kilmister е важна, а обстоятелството, че светът загуби една от най-емблематичните рок фигури в историята изобщо. Очаквано смъртта му сложи и край на съществуването на MOTORHEAD.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 20.01.2016 09:19:41 отговори + 15 1
Трябва да се радваме когато такива велики групи ("стари, не актуални" по думите на разни тинейджъри) идват в България, щото не е ясно дали ще имаме този шанс отново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 20.01.2016 10:16:59 + 4 3
От къде накъде трябва да се радваме. Харесва ти групата - радваш се, че идва, независимо дали е млада или стара. Не ти харесва - не се радваш.
Отделен въпрос е отчитането на приноса на някой музикант/група за метъла.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 20.01.2016 09:08:23 отговори + 9 2
Най-важното нещо от целия смъртен акт, е написано на трети ред, след средата.

Щастлив човек!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 20.01.2016 10:07:33 + 2 2
А, това за третия ред след средата и дали човек е щастлив от факта или не, си е сложен въпрос, и то без отговор. Ако не си се женил, няма как да знаеш как ще ти е като се ожениш. Ако пък си се женил, няма как да си в графата "never married" и да знаеш какво е.
По-скоро, както и да го извърти човек, все ще съжалява...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".