Пускат билетите за втори балкон за концерта на ФОНДАЦИЯТА с оркестър на 4 април в НДК

15 мар 2016, 11:07 ч. 743 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Билетите за най-новият проект на Супергрупата ФОНДАЦИЯТА - с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и със специалното участие на Симфоничния оркестър на Българското национално радио с диригент Григор Паликаров - са на привършване. Бляскавото събитие, което ще се състои на 4 април в зала 1 на НДК от 19.30ч се радва на огромен интерес от страна на публиката, а от днес се пускат в продажба и билетите за втори балкон на зала 1 с цена - 25лв. Билетите от всички останали категории са почти напълно изчерпани, като все още могат да се намерят ограничено количество “специални билети с подарък от ФОНДАЦИЯТА” с цена 70лв /в оркестрина/, а подаръкът ще бъде изненада за собственика на билета, която ще бъде “разкрита” по време на концерта.

Билетитe за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Тикетпортал /www.ticketportal.bg/, в магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно, бензиностанции OMV, Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец”.

На 4 април в зала 1 на НДК ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл поднесен от ФОНДАЦИЯТА, като този път картината в него ще допълни Симфоничния оркестър на БНР. Точно 60 души професионални музиканти на сцената под диригентството на Григор Паликаров и оркестровите аранжименти на Владимир Джамбазов ще превърнат събитието в истински празник на прекрасните и вечни български песни. Музикантите от ФОНДАЦИЯТА, които само преди броени дни се завърнаха от голямо турне в далечна Австралия и Нова Зеландия не крият вълнението си по подготовката на събитието. Огромният екип от музиканти в момента репетира усилено, изпипвайки всеки звук и детайл. Освен всички любими и добре познати на публиката песни, които групата ще поднесе с различно звучене под съпровода на оркестъра този път тя готви и друга приятна изненада за гостите си. Всеки, който бъде на концерта в залата ще може да го слуша отново и отново, веднага след приключването му /още в колата си или в къщи/.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Да спасим Каварна рок фес 15.03.2016 15:23:45 отговори + 1 2
Sега като г-н Цонко Цонев - Кметъла ги покани в Ловеч пак ще избие рибата! Нина Ставрева - отивай си !!! Никой не те иска!!! Kmetal the best, fuck the rest!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 15.03.2016 15:39:05 + 3 0
Да, ако рибата в Ловеч е предимно от пенсионери - ще я избие няма съмнение!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да спасим Каварна рок фес 15.03.2016 17:09:29 + 1 0
Платени комунисти такива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".