Пускат допълнителни билети за концерта на ФОНДАЦИЯТА в София на 13 юли

8 юли 2021, 11:18 ч. 695 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Пускат допълнителна бройка билети за концерта на “ФОНДАЦИЯТА”
в София на 13 юли

В новия им проект “Големите БГ рок гласове” се включват гост-вокалистите Звезди от “АХАТ”, Наско от “Б.Т.Р.” и Славин Славчев

Поради големия интерес към концерта на “Фондацията” в София - на 13 юли 2021 г., в парка на “Военна академия”, от днес в продажба се пуска допълнителна бройка билети за събитието. Билетите ще са от всички ценови категории (от 25 до 45 лв., според мястото), и ще се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, Office1Superstore, Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading.

На 13 юли, вторник, супергрупата ще представи за първи път в София новия си проект – “Големите БГ рок гласове”, в който гост-вокалисти ще бъдат Звезди от “АХАТ”, Наско от “Б.Т.Р.” и Славин Славчев. Те, заедно с водещите вокали на Дoни и Кирил Маричков от “Фондацията”, ще подарят на феновете страхотна колаборация между гласове и чудесно, приятелско настроение. Гласовете им ще подчертаят още повече красотата на песните в сет-листа за концерта, който включва едни от най-любимите, емблематични и неостаряващи български парчета. Публиката в парка на “Воена академия” ще се наслади на живо на "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и още много други, все така актуални и днес, български песни.

Концертът в София на 13 юли е с начало 20:30 часа и е част от лятното турне на “Фондацията”, a Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански споделят, че нямат търпение да се срешнат с феновете си.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".