Пуснаха билети за концерт на Jeff Scott Soto и TEMPESTT в София

19 фев 2008, 15:52 ч. 239 / 7 6
пред./следв.
След като преди време ви съобщихме за евентуално посещение на Jeff Scott Soto и бразилската банда TEMPESTT у нас на 18 март, сега вече събитието е официално потвърдено, а билетите за него са в продажба чрез мрежата на Eventim.bg. Те са на цена 25 лв. предварително и 30 лв. на място. Шоуто ще се състои в столичния клуб "Black Box", а началният час е 20:00.

   Това ще е второ посещение на легендария вокалист в България след мини-турнето му по Черноморието в края на миналото лято. Придружаващите го TEMPESTT ще свирят, както авторска музика, така и като негова група.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Юлия 13.02.2013 20:54:32 отговори + 0 0
bastian и аз малко се учудих, че нещо не ми се върза с първоначалното инфо...е ще се чака, ясна е работата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bastian 9.02.2013 21:21:20 отговори + 0 0
Юлия , някой яко пързаля тук ...Първо новината е отпреди 5 години ...Аз също чакам с нетърпение и още щом ми я пратиха веднага ме загложди фрапантната разлика тук и в сайта на Джеф Скот Сото ..Фактически то започва на 4 април , а тук е упомената дата 18 март ..това просто няма как да стане ...и второ съпортърите ще са гърци , а не бразилци...Някой си е направил майтап на който да си призная и аз се хванах ...Последно остава датата 23 април за София..Преди два дни беше писано че ще е в "София Лайф Клуб" , а сега пак липсва инфо къде ще е , както и промоутъра , както и цена на билети...Така че чакане му е майката , Иначе че ще се ходи , ще се ходи ...две мнения няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Юлия 9.02.2013 19:53:16 отговори + 0 0
Страхотна новина, с удоволствие ще отида да го слушам !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.03.2008 11:43:29 отговори + 0 0
Коя? :-)
Цената на билетите и началният час са отдавна добавени там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.03.2008 11:35:38 отговори + 0 0
Добре де, тая информация що не я добавите и към секция "предстоящи събития" към концерта на Сото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blackiel 19.02.2008 15:59:49 отговори + 0 0
Както вече казах във форума имах малък контакт с Джеф Скот Сото (или човек от екипа му, не знам)и той каза че говори с промоутъри и Август месец пак има голяма вероятност да свири в Бургас.
Ето точните му думи:
I am also talking to the promoter there & he is planning some shows in the late summer possibly again in Burgas, I think sometime in August.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".