PYROMANIA, ОСТАВА и BABYFACE CLAN с общ концерт на 3 юни

25 май 2011, 18:13 ч. 283 / 5 4
пред./следв.
Три от най-популярните български рок алтернативни банди се обединяват за общ концерт на 3 юни (следващия петък). PYROMANIA, ОСТАВА и BABYFACE CLAN ще представят три поредни едночасови сета в клуб "Mixtape 5", София. В инициативата организационно са се ангажирали музикантите от самите банди, със съдействието още на "Строежа" и солидната подкрепа на "Jack Daniel's". Събитието е аналогично на състоялия се преди 3 години концерт на BABYFACE CLAN, PANICAN WHYASKER и АНИМАЦИОНЕРИТЕ. По същата схема на провеждане тогава близо 1000 души препълниха клуба и наред с групите показаха, че подобни колаборации могат успешно да поддържат високо нивото на родната сцена. За PYROMANIA това ще бъде едва вторият концерт от завръщането им през месец април след близо 15 години прекъсване. Освен трите банди в събитието се включва и DJ Shakermaker. Билети за съвместния концерт на PYROMANIA, ОСТАВА и BABYFACE CLAN се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им на предварителна продажба е 10 лв., а на 3 юни и на място ще бъде 15 лв. Вратите отварят в 20:00, а началото е в 21:00 ч.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.05.2011 16:41:06 отговори + 0 0
Бейбифейс Наркоман и Октаба завинаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 12:07:27 отговори + 0 0
Отвратителни подгряващи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 00:39:33 отговори + 0 0
+1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 25.05.2011 22:18:02 отговори + 0 0
Колко гадно! Ако не бях посетила концерта-риюниън на Пиромания в ''Строежа'' може би щях да ги приема като утеха на фона на другите две отвратителни групи. Но след като ме отегчиха до смърт, смятам, че това ще бъде един от най-скапаните концерти, организирани някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".