PYROMANIA се събират за първи концерт от 14 години насам

19 апр 2011, 13:23 ч. 356 / 14 8
пред./следв.
От "Строежа" разпространиха следното съобщение:

   След седмици слухове, загадъчни статуси във "Facebook" и журналистически догадки, към днешна дата вече е сигурно и официално - PYROMANIA се събират отново! Култовата за средата на 90-те българска алтърнатив банда, оставила значителна и трайна следа още в зараждането на музикалната сцена у нас, обяви дата за своя първи концерт от почти 15 години насам. Събитието, което на практика ще отзнаменува реюниъна на PYROMANIA, ще се случи на 28-ми април в столичния клуб "Строежа". Последната изява на живо на PYROMANIA е през далечната 1997-а, когато те печелят награда на телевизия "ММ" и обявяват оттеглянето на бандата. От същата година е и последния албум на PYROMANIA - "Ignored", докато първият "Nothing" е създаден още през 93-а.
   Новината идва изненадващо само половин година след като вокалистът и китарист на групата Димитър Василев - Нуфри категорично отрече в медиите всякакви възможности за повторно събиране на PYROMANIA. През годините преди това към членовете на формацията са правени множество предложения за подновяване на дейността, които са били отказвани. През 2011-а година обаче, явно реформирането на PYROMANIA се оказва абсолютен факт. В основата и състава на групата ще бъдат Димитър Василев - Нуфри, Петко Дреников и Васил Вутев. Последният, който от години пребивава в Холандия, ще лети до България специално за събитието на 28 април. Освен тримата основни членове, като гост-музиканти ще се включат басистът Ники Сербезов и барабанистът Деян Драгиев - Даката (PANICAN WHYASKER, BABYFACE CLAN). Първият ще замени Боян Злактов - Епето, докато вторият ще се включва в състава в отсътствието на Васил Вутев. За концерта на 28 април в "Строежа" PYROMANIA са предвидили около 90-минутен сет, в който освен песни от техните два албума, ще бъде включено и абсолютно ново парче. В този ред на мисли предстоящият реюниън няма да бъде изолирано събитие. PYROMANIA твърдо подновяват активната си творческа и концертна дейност! Събитието в клуб "Строежа" се осъществява с подкрепата на "Tuborg" и "Ballantine's". Билети за концерта на PYROMANIA на 28 април се продават на цена от 8 лв. в мрежата на Ticketstream.bg - "Офис 1", "На тъмно", "М-Тел", "Техномаркет", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа". Организаторите обръщат внимание, че броят на билетите е ограничен до 300 и се препоръчва предварително закупуване!


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Templar 20.04.2011 15:47:04 отговори + 0 0
Много силна група! Радвам се ,че се събират ...най накрая и аз ще ги видя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2011 11:19:55 отговори + 0 0
Ми Пиромания като метяха сцените те са прохождали, нема как да знаят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3цепс 20.04.2011 08:58:12 отговори + 0 0
В тоя сайт пишат основно фитнес инструктори, така че не е чудно защо мнения от рода на "гнъс" облайняват всичко, що не е палар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 21:03:13 отговори + 0 0
Тези, които пишат "гнъс" и "горкият ти", май не знаят за какво става въпрос. Нещо са чували от други хора, но сега се изказват неподготвени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенът 19.04.2011 19:58:18 отговори + 0 0
Любима група!
По-велики от Zeppelin & Floyd взети заедно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.04.2011 16:24:14 отговори + 0 0
горкия ти, щом са ти любима група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 15:12:22 отговори + 0 0
велико!!! любимата ми група!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2011 15:08:42 отговори + 0 0
гнъс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".