QUEEN обмислят да издадат нова музика с Adam Lambert

9 апр 2023, 09:16 ч. 964 / 7 8
пред./следв.

   Китаристът на QUEEN Brian May и вокалистът Adam Lambert говорят за възможността групата да издаде нова музика с американския певец.

   След смъртта на Freddie Mercury през 1991-ва групата се събра първо с вокалиста Paul Rodgers през 2004-а. От 2011 г. насам QUEEN изнасят концерти с Lambert, с когото гостуваха и в България през 2016-а.

   Периодично се появяват слухове и коментари за евентуална нова музика с Adam. Музикантите са признавали, че са правили опити, но резултатът не е бил задоволителен. Сега May споделя пред "US Radio", че все още това не е затворена страница. Те са обсъждали възможността, но без да правят това публично достояние. Китаристът и вокалистът говорят пред вестник "The Sun" и са на мнение, че бъдещите композиции трябва да са наистина специални, за да искат да ги издадат. Певецът добавя, че върху него има голямо напрежение. Всяко ново парче ще бъде сравнявано със старите и затова музиката трябва да е на определено ниво. Понякога Lambert дори се плаши от това.

 

queen + adam lambert



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 10.04.2023 22:41:32 отговори + 4 3
Докато някои напишат "Флотсъм енд Джетсъм" тук, Куийн + Адам Ламбърт разпродадоха северноамериканското си турне, включително "Медисън Скуеър Гардън", както и новите дати. Относно статията, няма какво да се коментира, защото няма новина. Което ме навежда на два извода: 1. Дали 15 години са достатъчни сър Брайън и Роджър да преглъгтнат унижението от флопа с Пол? 2. И двамата са на възраст, на която отдавна не слушат акълодавачи - т.е. ще продължат да правят, каквото решат. А "Флотсъм" през годините имаха 17 различни членове + 3-ма за турне и сесии, което по дефиниция си е определение за камерен оркестър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.04.2023 09:51:00 + 2 0
Опитал си се нещо да кажеш. Но много неуспешно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 10.04.2023 10:32:49 отговори + 4 3
Сигурен съм, че опитват неуспешно от поне 10 години. Дано продължат още 10 години неуспешно, пък после - каквото стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 9.04.2023 13:00:42 отговори + 6 7
Казвам, че Фреди е незаменим и си казвам моето мнение. Какъв съд, какви глупости ми дрънка анонимника "!!!" Да си каже мнението по новината, а не да ми опонира, няма смисъл. Аз не съм тръгнал да налагам на Мей мнението си - да прави каквото си иска. Всяка смяна в дадена група се отразява, но на вокалиста е най-много и то пък на такъв уникален глас като на Фреди Меркюри. И е добре, разбира се, че се представят като Куийн + Адам Ламбърт. Просто при едни вокалисти е по-трудно да се приеме замяната. Защо не е същата спорна ситуация при Флотсъм енд Джетсъм, например? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.04.2023 16:52:20 + 9 1
Хареса ми това за анонимника. Като че ли някой тук е с името си по лична карта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 9.04.2023 12:11:13 отговори + 8 6
Инфантилно е да се изисква една рок банда от 70-те да се представя само в оригиналния си състав отпреди 32 години, сякаш са костенурките нинджи...Брайън и Роджър са основатели и съсобственици на бранда и бандата, заедно с Джон и наследниците на Фреди. Така че, ако нещо около дейността им не Ви изнася, си потърсете правата в съда. А относно Адам - Господи, какъв великолепен глас! Знам, че той финализира петия си албум и други проекти, но ако поискат от него, няма да откаже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 9.04.2023 11:35:32 отговори + 8 1
Еми те използват Куин + Адам Ламберт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hellraze 9.04.2023 11:07:40 отговори + 10 6
Да не използват името Куийн, па да издават каквото си искат. Разбира се, човека има як и силен глас, но в сравнение с Фреди, всеки бледнее просто. Брайан Мей е великан, но пак казвам, да издават под друго име. Това е моето мнение. Иначе, да се събират и Нирвана, и Тайп О негатив и други примери има колкото щеш. Не че пък Форинър не са пример в тази посока, но това вече не знам какво е... е освен алчност разбира се от продуцентите на Форинър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".