QUEEN + PAUL RODGERS: Космосът "Rocks", но не и Щатите

5 ное 2008, 17:22 ч. 270 / 9 8
пред./следв.
Музикалните любители в САЩ, които вчера избраха първия чернокож президент в историята си, явно са се вълнували повече от вота, отколкото от гръмки заглавия като "The Cosmos Rocks" на QUEEN + PAUL RODGERS. Дискът отбеляза скромните 12 000 продажби за първата седмица след излизането си зад Океана и зае 47-а позиция в Топ 200 на "Billboard". Така, след изказаните предположения в нашето ревю за творбата, че с това издание тримата музиканти се целят главно в щатския пазар, са възможни единствено два варианта - или Brian May, Paul Rodgers и Roger Taylor са доста неточни, или съвсем не са се домогвали до обетования американски пазар. Но кой ли не мечтае за него?....


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.11.2008 10:23:57 отговори + 0 0
Че Куин кога са имали добри продажби в САЩ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 6.11.2008 16:03:03 отговори + 0 0
`Баси! Аз мислех, че Куин одавна са пробили на американския пазар...
А че американците не разбират от музика е прастара истина. Savatage трябваше името си да променят, за да се продават успешно. Opeth ще се считат за успели да не продават там - те са елитарна музика и не са за тлъстите преяли с бъргъри смотаняци, признаващи само MTV.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2008 04:39:08 отговори + 0 0
Е, не съвсем в прав, щом трябва да се дообяснява (ама то зависи и на кого точно има нужда да се дообяснява), ама айде - между другото в анкетата за гласуване коя е любимата вокалистка на хората - защо няма Юта Вайнхолд от легендарните Velvet Viper, Zed Yago и Weinhold? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.11.2008 22:41:58 отговори + 0 0
Да, де. Ние предполагаме, че са се целили там и после казваме "или съвсем не са се домогвали до американския пазар". Това в прав текст означава, че предположението е неточно :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

georid 5.11.2008 21:46:55 отговори + 0 0
Re: Разколников - 2008-11-05 21:28:37

Да, така е. Предположенията за опит за пробив на американския пазар, които сме изказали в ревюто, се оказаха неточни. Опит е имало. Но пробив няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Разколников 5.11.2008 21:28:37 отговори + 0 0
"Така, след изказаните предположения в нашето ревю за творбата, че с това издание тримата музиканти се целят главно в щатския пазар, са възможни единствено два варианта - или Brian May, Paul Rodgers и Roger Taylor са доста неточни, или съвсем не са се домогвали до обетования американски пазар. Но кой ли не мечтае за него?"
А не допускате ли възможността просто предположенията които сте изказали в ревюто да са били неточни :оР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карамазов 5.11.2008 21:02:02 отговори + 0 0
Бе явно не само в САЩ не разбират от музика, я виж в на колко държави албумът на АЦ*ДЦ е начело на в националните листи!Ма нормално де, няма Opeth да са там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper Messiah 5.11.2008 20:46:44 отговори + 0 0
Световна тайна е че американците не разбират от музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".