QUEENSRYCHE на Geoff Tate ще свирят целия "Operation: Mindcrime" на турнето си

27 ное 2012, 10:53 ч. 294 / 7 4
пред./следв.
Както знаете, QUEENSRYCHE на Geoff Tate в "all-star" състав ще потегли на юбилейно турне догодина в САЩ. Сега става ясно, че на него ще се изпълнява цялата класика на групата "Operation: Mindcrime" по повод 25-годишнината от издаването й. Сетлистът ще включва и други парчета, в т. ч. и от продължението "Operation: Mindcrime II". След като преди дни китаристът Glen Drover се оттегли от състава на групата, на този етап участниците в нея са: басистът Rudy Sarzo (OZZY OSBOURNE, QUIET RIOT, WHITESNAKE, DIO), барабанистът Bobby Blotzer (RATT), китаристът Kelly Gray (MYTH) и клавиристът keyboardist Randy Gane (MYTH). Към турнето ще се включат и редица специални гости.

   Същевременно другата версия на QUEENSRYCHE - с вокалиста Todd La Torre - се кани да издаде нов албум, за който музикантите не пестят суперлативи.
geoff tate

още за:

QueensrycheGeoff Tate


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


insider 27.11.2012 21:36:21 отговори + 0 0
Тези "all-star" нямат нищо общо с QUEENSRYCHE, освен Kelly Gray, за който предпочитам да не се сещам, че е свирил в групата...
Кощунство е тези хора да свирят нещо, с което нямат нищо общо! Това е поредната глупост на Тейт, който освен да дава интервюта и да се оплаквак през последните месеци, с нищо друго не се занимава. А най-добре е да се замисли за това, което произвежда, защото новият му албум е пълен боклук...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 27.11.2012 18:10:50 отговори + 0 0
почти целия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 27.11.2012 16:43:38 отговори + 0 0
Е, че те, когато преди години бяха София, пак изпраскаха целия Майндкрайм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 27.11.2012 13:13:48 отговори + 0 0
Поредното изтупване на чувала... уффф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".