QUEENSRYCHE обещават тежък, "прог" и мелодичен албум

3 сеп 2014, 17:48 ч. 324 / 5 1
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, QUEENSRYCHE са започнали да работят по следващ студиен албум, който се планира да излезе през лятото на 2015 г. В скорошно интервю китаристът Michael Wilton е споделил, че предстоящата творба ще бъде тежка, "прог" и мелодична. Въпреки че бандата е композирала разнообразни неща, феновете не бива да очакват нещо смахнато или обрат на 180 градуса, а типичната музика на QUEENSRYCHE, която обичат. "Просто се опитваме да направим звученето по-триизмерно и по-интересно" - допълва Wilton.

   Продължилият близо две години спор за марката QUEENSRYCHE с бившия вокалист Geoff Tate завърши със споразумение, с което певецът се отказа от претенциите си. Последният кръсти своята банда OPERATION: MINDCRIME по името на знаковия албум от 1988 г. Също така Tate е получил значителна сума пари за своя дял от името на QUEENSRYCHE.

queensryche-la-torre



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 5.09.2014 21:26:12 отговори + 0 0
Нека си работят кротко и без гръмки изявления - пък каквото стане. Албумът от 2013, въпреки че не беше най-доброто нещо с името Queensryche, беше най-приличното нещо с името Queensryche от Promised Land насам... Което не говори много де. Бълвочите след PL не стават много за слушане
Сега имат възможност да поексперимантират, да попишат и да издадат нещо по-добро от "прилично"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".