QUEENSRYCHE подписаха с "Loud & Proud Records"

25 авг 2010, 22:48 ч. 261 / 7 7
пред./следв.
Легендарните прогресивметъли QUEENSRYCHE подписаха договор с лейбъла "Loud & Proud Records" - поделение на "Roadrunner Records" специализирано в работата си с изявени изпълнители. В скорошно интервю барабанистът на групата Scott Rockenfield е разкрил, че с предстоящия си албум QUEENSRYCHE ще поемат в някои различни музикални насоки. Към момента е написан около половината материал за бъдещата творба, наследник на "American Soldier" от 2009 г. (ревю).

още за:

Queensryche


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dagon 11.09.2010 16:42:50 отговори + 0 0
Харесва ми казаното от Илко и заставам зад него, въпреки, че ми е мъчно и че съм ужасно голям фен на групата. Все пак, твърдя, че "American Soldier" беше стъпка във вярната посока и най-добрият албум след "Promised Land". Вярно е, че вдъхновението отдавна го няма вътре в самата група, но пък парчетата композирани от Jason Slater са достойни да носят марката Queensryche. А какви ще са тези различни музикални насоки..... пак почвам да се плаша.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илко Пича 27.08.2010 11:36:11 отговори + 0 0
Каквото и да се каже за тази група винаги ще е малко и винаги ще има някой, който не одобрява казаното. През 1994 някой спря кранчето на вдъхновението на тези момчета, дадоха им GPS и им казаха това е пътят към славата и кинтите, следвайте го. Да търсиш нова посока сега е малко късничко, имаш си навигация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йохан Себастиян Хадж 26.08.2010 20:33:11 отговори + 0 0
Гроздето е кисело, а? Ама правилно, кво ще се морят, да си правят великото изкуство и да си пукнат като всички истински гении - презряни, бедни и изоставени! Каква драма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.08.2010 19:43:20 отговори + 0 0
Правилната посока не е нещо, което определят феновете, а самата група. В този смисъл Куинсрайк никога не са били роби на своите фенове, което определено е признак за достойно поведение.
Не виждам нищо достойно в това да си дрънкаш цял живот едно и също нищо (пример - AC DC, Motorhead и др) само за да угодиш на трю феновете. А те последните реално никак не са в полза на една група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.08.2010 15:10:19 отговори + 0 0
+1 за ветропоказателя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


zlo_pod_slunceto 26.08.2010 08:48:53 отговори + 0 0
Достойно за уважение е, когато поемаш в ПРАВИЛНАТА посока. Както и когато поемаш в определена посока с ДОСТОЙНСТВО. Ако просто поемаш в някаква посока не си нищо друго, освен един ръждясал ветропоказател. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 26.08.2010 00:07:51 отговори + 0 0
Куинсрайк винаги са поемали в различни музикални посоки и никога не са се задържали на едно и също място. Това е достойно за уважение!
Очаквам новия албум с огромно нетърпение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".