QUEENSRYCHE разкриха заглавието и концепцията на новия си албум

30 окт 2008, 07:49 ч. 328 / 6 11
пред./следв.
Прогресив метъл легендите QUEENSRYCHE в момента са в студио, където завършват работата по дванадесетия си дългосвирещ албум. Той ще бъде концептуален и ще носи заглавието "American Soldier". Историята на творбата ще бъде разказана от първо лице и ще проследява войните, в които е участвала Америка, от Втората световна до конфликта в Ирак. През пролетта, след издаването на диска, QUEENSRYCHE ще тръгнат на голямо турне в САЩ, а по-късно през 2009 г. ще бъдат добавени дати и за други държави.

още за:

Queensryche


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BlackAdder 31.10.2008 09:02:27 отговори + 0 0
Наистина навремето Куинсрайк правеха шедьоври, но да слушаш новите заради тях... Албумът с кавъри беше ужасяващ!! Ако това е новият път на Куинсрайк, той ги води към пропаст. Все пак ще чуя новия албум като излезе - именно заради Operation, Empire и Promised land.
Мейдън нямат слаб албум - дори изданията с Бейли имат силни страни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.10.2008 06:09:14 отговори + 0 0
Аре ве, Куийнсрайк направиха операция на метъла и след това съградиха империя, да не споменавам пък какви чудеса сътвориха преди това.

Хората и да пръднат на диск, пак ще го слушам, щото тго правят с финес.

Всеки слуша пръднатото на любимата си гурпа, само дето има групи, които не се менят и групи, които го правят. Трудно е да ти хареса, QR нямат слаб албум за мен.

Maiden също... както и Manowar... ама всички те имат различен подход... и да хвалим и да плюем... Queensryche направиха, каквото трябваше и който го цени, си го цени.

Те самите си казаха още '93-та година, че никога няма да се повторят - рекоха и отсекоха, дет' се вика - хората си държат на думата, а това, че не ни се харесва толкова, си е наш проблем, нали... Самите те никога не са правили музиката си заради феновете, а заради самите себе си... Аз ги уважавам!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 31.10.2008 05:51:07 отговори + 0 0
Аз бях на концерта в Букурещ тази година и смея да твърдя, че групата изживява ренесанс! Имам много високи очаквания към албума и съм почти сигурен, че ще се оправдаят. Просто групата уцели посоката, в която иска да се развива и започва да го прави все по-добре!
Аз лично никога няма да отпиша Куинсрайк!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.10.2008 16:32:32 отговори + 0 0
Абе за Хелоуин не си много прав, макар че по принцип съм фен на Куинсрайк, абсолютната истина е че групата е изчерпана до дъно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

brotalen55 30.10.2008 16:28:53 отговори + 0 0
Новината е за Queensryche, коментирайте тях. Спестете си писането за Кралете ManOwar, това, което са направили за метъла, никой друг не го е и няма да го направи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 30.10.2008 12:14:39 отговори + 0 0
Концертът на Куинсрайк беше по-добър от този на Джудас. При тях също липсваше ядрото - Рипър
За съжаление, Куинсрайк, както и Хелуин например, ще си останат в миналото с класиките, а в настоящето ще бълват продължения като сапунен сериал от Венецуела.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr. X 30.10.2008 12:12:56 отговори + 0 0
"Липсващото ядро" Кристофър Де Гармо участваше в записването на Hear in the now Frontier - това по никой начин не направи въпросния запис по-малко боклучав. Просто е време тази група да спре да се излага - явно си изпяха песента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 30.10.2008 11:49:48 отговори + 0 0
Operation: Mindcrime II не беше лош, но все пак доста далече от това, което беше част I. И тук пак стигаме до проблема, че част от "ядрото" на Куинсрайк липсва - Крис ДеГармо. Иначе на съвместния им концерт с Judas Priest през 2004 в София изсвириха ако не се лъжа целия O:MI, та дано минат насам, че ми се слуша пак наживо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 30.10.2008 11:26:29 отговори + 0 0
Ти недей така, че ей ся ще изкочи някой фен на Мановар, който ще ни тегли по една майна и пак ще се заформи патаклама "за и против Manowar"...
А и тяхното не е концептуален албум, а концептуална дискография... Адско разнообразие на теми и изразни средства... :-/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.10.2008 11:20:54 отговори + 0 0
Що, бе - виж Manowar к'ъв як концептуален албум за войната издадоха миналата година :-Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 30.10.2008 10:50:04 отговори + 0 0
Имам по-скоро ниски очаквания към албума на QUEENSRYCHE. Любима група, но доста слаби последни 5 албума... Дано ме опровергаят. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".