QUEENSRYCHE с Geoff Tate ще приемат името OPERATION: MINDCRIME

31 юли 2014, 02:48 ч. 451 / 7 3
пред./следв.

   Версията на QUEENSRYCHE с Geoff Tate ще приеме името OPERATION: MINDCRIME. Tate разпространи съобщение, че това ще стане след прощалното турне в САЩ - "QUEENSRYCHE Starring Geoff Tate – The Farewell Tour". Обиколката започна на 30 юли и включва 22 дати.

   Както вече ви съобщихме, Geoff Tate предостави на бившите си колеги от групата правата върху названието QUEENSRYCHE чрез извънсъдебно споразумение. Новата формация на певеца ще носи името на знаковия албум от 1988 г. "Operation: Mindcrime". Tate споделя, че когато някога е предложил "Mindcrime" историята на колегите си от бандата, първоначално всички са били против. Пръв се е приобщил към идеята Chris DeGarmo, така двамата успели да убедят и другите.

   OPERATION: MINDCRIME в момента са в състав: Geoff Tate, Rudy Sarzo (OZZY OSBOURNE, WHITESNAKE), Simon Wright (AC/DC, DIO), Randy Gane (MYTH) и Kelly Gray (QUEENSRYCHE 1998 - 2001 г., 2012 г. - досега). Бандата ще влезе в студио през септември за да започне записи за трилогия, върху която Tate работи през последните две години. Певецът винаги е обичал да разказва истории чрез музика и смята трилогията за най-големия си и амбициозен проект досега. С развитието на групата, фронтменът смята да се концентрира върху концептуални албуми или както някои ги наричат "Метъла на мислещия човек".

geoff-tate



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимник 31.07.2014 19:38:56 отговори + 0 0
Мда... Криза на средната възраст... Много лошо, че един от най-добрите вокалисти и един от най-добрите текстописци в историята на метъла се превърна в такъв клоун.
Май DeGarmo взе най-правилното решение навремето - като видя, че работата вече не върви както преди, предпочете да зареже цялата работа преди да се е превърнал в карикатура и сега си лети волно, буквално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dirge 31.07.2014 17:17:45 отговори + 1 0
Някои хора просто трябва да се спрат навреме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mindcrime? 31.07.2014 13:53:16 отговори + 0 0
Прекрасно, остава само да си намери кой да му пише музиката, че оня продуцент дето го беше наел за последните албуми, преди да го изритат не става за нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".