QUEENSRYCHE с Todd La Torre взимат и саунд-инженера на "Operation: Mindcrime"

15 ное 2012, 02:42 ч. 280 / 6 9
пред./следв.
Както знаете, съдебното решение за правата върху името на QUEENSRYCHE ще дойде най-малко след около една година. Дотогава марката може да бъде използвана и от новата версия на групата с Todd La Torre и от изгонения й емблематичен фронтмен и основател Geoff Tate. Битката между двете страни се води и на още няколко фронта, най-важният от които е този за сърцата на феновете. QUEENSRYCHE с La Torre ще се опитат да ги спечелят с нов албум, който щи излезе в началото на 2013 г. Те вече си осигуриха участието на бекингвокалистката Pamela Moore на свои концерти. Тя е позната от ролята си на Sister Mery от култовата концептуална творба на QUEENSRYCHE "Operation: Mindcrime". Сега и саунд-инженерът, работил по този шедьовър, както и последвалия го "Empire", и ко-продуцирал "Promised Land" - James "Jimbo" Barton - се присъединява към екипа на QUEENSRYCHE с Todd La Torre. По-долу може да гледате и трейлър на бъдещия диск, включващ откъси от песни. При излизането на албума фенове и критика ще могат да се произнесат за качествата му. Сагата продължава...



QUEENSRYCHE, Todd La Torre


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Wise guy 21.11.2012 13:36:29 отговори + 0 0
Новият албум на Тейт е доста добър, така че не е ясно кой е причината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 15.11.2012 15:59:56 отговори + 0 0
И какво предимство е да вземеш sound-инженера на Operation: Mindcrime?
Въпреки гениалността на музиката в албума, направен е с такъв "дървен" звук, че дори на LP звучи кухо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 15:19:24 отговори + 0 0
Супер зле. И двете версии на групата не могат да композират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 11:26:20 отговори + 0 0
FFAF - FUCK YOU MAN! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 15.11.2012 11:15:01 отговори + 0 0
Безкрайно много ги харесвах и мнение както мое,така и на хора около мен-такова падение като тяхното историята не помни-превърнаха се тотална пародия на себе си през последните 16-17 години. Сърцето ми е спечелено само поради факта,че виждам в тях амбиция да се сложи край на това и да завършат някога както и започнаха - КАЧЕСТВЕНО! Щом пречка е бил Тейт-та го буха-групите са по-важни от индивидуалностите-аз съм с тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FFAF 15.11.2012 11:09:58 отговори + 0 0
аман от вехтории! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 09:14:46 отговори + 0 0
Звучи идеално като са нова творба на Queensryche! Тод размазва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2012 09:09:53 отговори + 0 0
Естествено, че ще се върнат към емблематичния си метъл, с който станаха марка. Кво да се прави, вокалът, колкото и да е емблематичен, става пречка, когато иска да променя музиката към по-зле..справка Helloween в началото на 90-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 15.11.2012 05:36:27 отговори + 0 1
Звучи като "истинския" Куинсрайк! Да не повярва човек...
Твърде много болка обаче се е събрала в мен, за да продължам да коментирам по темата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".