QUEENSRYCHE ще издадат диск с кавъри

28 авг 2007, 08:24 ч. 187 / 7 4
пред./следв.
QUEENSRYCHE ще издадат албума с кавъри, озаглавен "Take Cover", на 13 ноември чрез "Rhino". По този начин групата почита своите музикални идоли, а сред парчетата в предстояшия диск са "Welcome to the Machine" на PINK FLOYD, "Bullet the Blue Sky" на U2, "Red Rain" на Peter Gabriel, "Innuendo" на QUEEN, и др.

още за:

Queensryche


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 28.08.2007 19:17:46 отговори + 0 0
От къв печалбарски зор го правят? Нямам думи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.08.2007 14:13:48 отговори + 0 0
Колко човека биха си купили подобен албум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 28.08.2007 09:59:08 отговори + 0 0
Списъкът на песните, поне тези, споменати в новината, е повече от обнадеждаващ :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дидо 28.08.2007 09:30:14 отговори + 0 0
Е може би този албум ще си заслужи вниманието, все пак този албум е с кавъри, парчетата са добри - не са писани от самите тях. Иначе предполагам, че след това се задава Operation:Mindcrime - the saga goes on and on Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".