QUEENSRYCHE стартираха кампания за финансиране от феновете на следващия си албум

18 ное 2014, 20:24 ч. 421 / 7 4
пред./следв.

   След изпълнена с доста перипетии година и след като получиха правото да използват името QUEENSRYCHE, сиатълските прогресив метъл легенди с вокалиста Todd La Torre започнаха подготовката за следващ студиен албум. Групата стартира и кампания на pledgemusic.com, чрез която феновете могат да поръчат предварително бъдещата творба и така да финансират създаването й.

   Тази форма на издаване на албуми придобива все по-голяма популярност и освен млади и не особено известни групи, към нея се ориентират и утвърдени имена.

 

още за:

Queensryche


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 20.11.2014 09:45:36 отговори + 0 2
Бир лев няа дам за тез. Не ме кефят, жалки са. Да се разпадат, да ходят да си гледат семействата, яхтите, почивките, колите. Стига им толкоз. И сигурно е няква мода вокалистите на прогресив бандите да са "La" - James La Brie/ Todd La Torre. Смешници... Ако не си с аристократичната представка Ла пред фамилията си, не си достатъчно прогресив сигурно... Мно'о френч, мно'о фешън..., ай че се раздразних... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 19.11.2014 13:06:46 отговори + 1 2
Не знам дали осъзнават, че така стават за смях. Да бяха някаква обещаваща банда начинаещи, добре, ама не са. Вярно, че в последните години доста позападнаха, но името им още тежи. Какво, паричките ли свършиха, че феновете да плащат за масата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 18.11.2014 22:40:07 отговори + 7 3
Добре че бяха Marillion да го измислят този номер, че иначе сега Queensryche щяха да умрат от глад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Интересно 18.11.2014 20:44:31 отговори + 9 2
Тези не бяха ли богати? Или са, но като вече компаниите не финансират албуми да ги финансират феновете, пък те да си пазят богатството. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".