RAGE AGAINST THE MACHINE издават лайв албум през октомври

17 авг 2015, 17:49 ч. 748 / 5 4
пред./следв.

   RAGE AGAINST THE MACHINE ще издадат концертен албум, наречен "Live At Finsbury Park", на 16 октомври чрез "Eagle Rock Entertainment", в различни формати - DVD, блурей и дигитален. Заснето е шоуто на групата от 6 юни 2010 г. в Лондон. По-долу може да видите обложката и траклиста на изданието, както и да гледате изпълнението на песента "Killing In The Name".

01. Testify
02. Bombtrack
03. People Of The Sun
04. Know Your Enemy
05. Bulls On Parade
06. Township Rebellion
07. Bullet In The Head
08. White Riot
09. Guerrilla Radio
10. Sleep Now In The Fire
11. Freedom
12. Killing In The Name

 

 

rage-against-finsbury-dvd



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 18.08.2015 14:27:11 отговори + 0 4
Музикално и въобще излишни негер уоннабийс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай уй 18.08.2015 11:31:11 отговори + 2 2
Най-обичам да слушам милионери пеещи за социална справедливост и против богатите и издаващи DVD/Bluray по капиталистически маниер за повечко приходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.08.2015 18:20:31 отговори + 7 1
Не искам да критикувам, но Зак не ми звучи толкова добре тук :/

Тази песен е за всички покупни ченгета, корумпирани политици и алчни мошеници. За Обама и Путин. За следващия президент на САЩ. За американското правителство и олигарсите, които контролират света. За дебелото корейче. За бат' Бойко и останалите костюмирани маймуни, които грабят българското стадо вече 25 години. За тираните, които контролират тази лудница... FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!! MOTHERFUCKERS!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 18.08.2015 15:00:07 + 0 1
Кво да звучи добре Зак. Тя публиката му изпя половината песен. Ей тъй най-обичам, да отида на концерт, да дам пари и вокалът на дадена група да ме кара да пея през половината от времето, все едно не е дошъл той да пее, а ние сме дошли да му пеем, че и да си платим. Блеки Лоулес се опитваше да прави едни такива неща последния път. Макс Кавалера - най редовно. Джеймс Хетфийлд - също. Сега не се засягайте; не искам да ги обиждам. Всички те са големи имена. Давам пример в обратна посока - Съли Ърна. При гостуването на Годсмак в Бургас, пича пя като в студио. Никаква разлика. Всички песни, с целия текст, всички припеви и в редките моменти, когато караше публиката да пее, той пееше с нея /дори над нея/. Това е братя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".