RAGE обявяват новия си състав, както и нов концерт в България

18 юни 2015, 18:36 ч. 882 / 6 2
пред./следв.

   След като през февруари тази година, малко след гостуването си в София, Peter "Peavy" Wagner и Victor Smolski обявиха, че повече няма да участват заедно в RAGE, дойде време на първия да анонсира новия състав на групата. Към RAGE се присъединяват роденият във Венецуела Marcos Rodriguez - китара/вокали и гъркът Vassilios "Lucky" Maniatopoulos - ударни/вокали. Те ще направят дебют на живо на 14 ноември в Германия, с което започва европейско турне, продължаващо и през декември. В него присъства дата за България - 29 ноември. За място се сочи клуб "Mixtape 5" в София, потвърждение от роден промоутър засега липсва. Съпорт за българската дата е гръцката банда от Солун EMERALD SUN.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fan 18.06.2015 21:30:47 отговори + 1 2
Идеално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perfect Man 18.06.2015 20:42:08 отговори + 7 0
Тъкмо се зарадвах, че ще дойдат с Manni и Chris... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".