RAMPART ще бъдат съпорт на QUEENSRYCHE в Рим

18 юни 2015, 17:42 ч. 1030 / 11 6
пред./следв.

   RAMPART ще бъдат специални гости на QUEENSRYCHE с Todd La Torre на 24 юли в Рим, Италия. Българската група включва почетната дата в обиколката си "United Opus of Apocalypse and Staging Tour", на която представя албумите си "Завера" и "Codex Metalum". Скоро се очакват подробности около издаването на новия диск на RAMPART.

   От страна на домакините на 24 юли на сцената ще излязат HEADLESS, групата на Goran Edman, известен с работата си в множество проекти и формации, сред които са Yngwie J. Malmsteen, BRAZEN ABBOT, SIGNUM REGIS, STRATOSPHERE, TIME REQUIEM и др. Другата италианска банда, която ще открива за QUEENSRYCHE в Рим са хеви метълите от IBRIDOMA. Концертът ще се проведе в зала "Atlantico Live", а цената на билета е 30 евро.

   

 

още за:

RampartQueensryche


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 19.06.2015 08:42:10 отговори + 5 2
Не стават Рампарт, но пък имат добър мениджмънт, евалла! И успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Сички 19.06.2015 14:59:49 + 7 0
То само с мениджмънт ако ставаше...
Поне аз познавам доста хора, дето пишат на разни фестивали, ама не свирят после там, пък некои от тех даже имат и записи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Сички 19.06.2015 08:07:12 отговори + 7 2
Това не са Queensryche и много ясно, че там трябваше да свирят F.A.C.E. на Вили Нешев или Гранулом на Надка, или поне Dash The Efoort!

Мръсна, италианска Мафия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маестро 19.06.2015 07:54:56 отговори + 6 5
Това не означава, че жената не пее фалшиво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дръваро 20.06.2015 11:32:01 + 5 2
The announcement includes these words from composer-guitarist Andy DiGelsomina: "Maria Diese is a fascinating contralto with an immense amount of talent and skill. She is a perfect addition to our operatic metal world, and we are more than confident she will be sensational portraying her character."

А ти кое маестро точно беше???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еха 19.06.2015 06:03:40 отговори + 7 3
Сега даже хейтърите мълчат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".