RAGE с видеопоздрав за концерта си с LINGUA MORTIS ORCHESTRA на "Varna Rock Fest 2019"

16 май 2019, 11:16 ч. 868 / 10 2
пред./следв.

   На първия ден от предстоящия на 16-18 август "Varna Rock Fest 2019" хедлайнъри ще бъдат RAGE със специалното участие на LINGUA MORTIS ORCHESTRA

   По този повод музикантите от групата изпращат видеопоздрав към българските фенове. Може да го гледате по-долу.

   На 16 август ще се изявят още DESTRUCTIONDRIVE YOUR LIFE и победителите от конкурса "Next Rock Star vol. 2". На втория и третия ден ще гледаме W.A.S.P., FIREWIND, SONATA ARCTICA и др., както и големите хедлайнъри на събитието AVANTASIA.

   Билетите са в продажба в мрежта на "EpayGo" с цена в момента 120 лв. за трите дни и 70 лв. за един ден (поръчай онлайн).

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 16.05.2019 14:55:49 отговори + 12 1
Има само една дума , която описва RAGE - ВЕЛИКИ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xarhtna 16.05.2019 15:00:23 + 9 1
Абсолютно съгласен! Великани в жанра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".