RAGE записват материал за нов албум

24 май 2021, 10:13 ч. 706 / 8 3
пред./следв.

   Германската хеви/пауър/симфоник метъл група RAGE съобщава, че вече записва материала за следващия си дългосвирещ албум. Музикантите от бандата работят в различни студиа/различни места, като това ще бъде първа творба с китаристите Jean Bormann и Stefan Weber, които се присъединиха към състава на RAGE през миналата година.

   Предстои да бъдат разпространени повече подробности за бъдещия диск. Сама група коментира, че към момента все още не може да разкрие никакви детайли. Peavy и компания са любопитни какво име биха дали феновете на предстоящия албум. Почитателите могат да споделят предложенията си в профилите на бандата в социалните мрежи.

 

rage

още за:

Rage


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 24.05.2021 12:45:55 отговори + 1 4
'бах тия Rage, миналата година излезе Wings of Rage, а вече подготвят нов! Само така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 24.05.2021 12:57:14 + 7 0
Излязъл е миналата година януари. 16 месеца от тогава. Този тепърва започват да го записват. И ще излезе най-рано към края на тази, че може и догодина. Какво толкоз? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 24.05.2021 12:57:49 + 8 0
Да не говорим, че групите няма какво да правят по време на карантината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".