Вижте видеото на Светлана Близнакова с Johnny Gioeli "Jaded"

24 май 2021, 09:55 ч. 980 / 7 3
пред./следв.

   На 21 май се състоя премиерата на най-новото видео от соловия проект на вокалистката на SEVI - Светлана Близнакова.

   "Jaded" е втори дует на певицата с американската звезда Johnny Gioeli (HARDLINE, Axel Rudi Pell). Само преди година двамата записаха римейк на "Song of Hope" (CRUSH 40), а в края на 2021-ва се очаква премиерата на съвместната песен на Johnny и група SEVI "Drowning".

   "Jaded" е част от соловия албум "Tomorrow" на Светлана Близнакова, който излезе през 2020-а, а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума.

   В клипа освен Johnny Gioeli и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката - Александър Кирилов (SEVI), Рали Велинов (SEVI), Милена Генева (ВОКАЛИЗИРАЙ ТОВА), Мартин Профиров (P.I.F.), чаровната водещата от радио "Z-Rock" - Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

   Светлана и Johnny споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание.

   "Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си."

   Клипът бе официално представен с акустичен концерт в столичния бар "Rock'n'Rolla", а за финал вокалистката изненада публиката с чисто ново парче от предстоящ нов солов албум, по който работи.

   Режисьор на видеото към "Jaded" е Игнати Йорданов, с който Светлана засне и дебютния сингъл "Tomorrow", а в реализацията на снимките участват още Рали Велинов и Мартин Киряков.

   По новия аранжимент на песента и записите към нея фронтдамата на SEVI е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а миксирането и мастерирането са дело на Симеон Славчев.

 

Текст: Мила Иванова

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 24.05.2021 15:14:09 отговори + 11 2
Оценявам, че много се старае и работи упорито, но все оставам с усещането за нещо постно, което ме оставя напълно равнодушна. Все пак - адмирации за усилията и постоянството. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 24.05.2021 14:34:52 отговори + 6 0
Повече такива видеа от родните рок и метъл банди! Прекрасно е, точно от това имаме нужда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 24.05.2021 10:05:43 отговори + 6 7
Евровизия мина, закъсняла е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".